Experts

Ramón López

Bio

Ramón encara no ha omplert la seva bio.


Per què apps?

  • Entusiasta de les apps
49 VALORACIONS

TOP CATEGORIES

VALORACIONS PER SISTEMA OPERATIU

ÚLTIMA VALORACIÓ: 14 - 09 - 2016

  • Filtrar apps per

Apps valorades per Ramón López

Valoracions

Afegir a Favorits

BCNQuiz

Art i cultura Educació Jocs Esports Viatges i turisme Vida en família

BCNQuiz és el joc cultural de Barcelona per aprendre sobre la història, la cultura, l´arquitectura, l´esport i molts altres temes més de la ciutat! Diverteix-te i aprèn responent a les més de 2.500 preguntes de BCNQuiz, i sorprèn-te de les coses i llocs que tenim a prop de casa i que mai hi havíem parat atenció!
A BCNQuiz pots jugar individualment desbloquejant els racons de la ciutat i pots competir contra amics o qualsevol altre jugador.
Aconsegueix punts i escala posicions a la classificació per obtenir impressionants premis. I si tot just t´acabes de descarregar l´aplicació, no et preocupis, les classificacions mensuals et permetran competir en igualtat de condicions!
Trobes a faltar alguna pregunta? Proposa´ns-la en l´apartat "Proposa pregunta" del joc.
Estàs a punt? A jugar!
Aprèn més sobre BCNQuiz a la nostra web: http://www.bcnquiz.comBCNQuiz Barcelone culturelle jeu est d´apprendre sur l´histoire, la culture, l´architecture, le sport et bien d´autres sujets dans la ville!Amusez-vous et savoir répondre à plus de 2500 des questions BCNQuiz et surpris des choses et des lieux à proximité de notre maison et ne avait jamais prêté attention!
Un BCNQuiz peut jouer coins débloqués individuellement de la ville et vous pouvez affronter vos amis ou d´autres joueurs.
Obtenez des points et grimper dans les classements pour des prix exceptionnels. Et si vous venez de télécharger l´application, ne vous inquiétez pas, les classements mensuels vous permettent de lutter à armes égales!
Manquez-vous une question? Proposer dans le "Proposer question" jeu.
Êtes-vous prêt? Une pièce de théâtre!
En savoir plus sur BCNQuiz notre site Web: http://www.bcnquiz.com

+
Afegir a Favorits

Rutes Sant Andreu - Descobreix Barcelona fent itineraris per aquest districte amb mapes offline

Art i cultura Viatges i turisme Vida en família

La ciutat de Barcelona té 10 districtes. Ja els coneixes tots? En aquesta aplicació volem presentar-te el districte emblemàtic de Sant Andreu i els seus punts d’interès paisatgístic, patrimonial i cultural a través de rutes que es poden recórrer a peu.
Com t’ajuda l’app del Districte de Sant Andreu a conèixer la ciutat de Barcelona?
• Inclou 5 rutes per descobrir el Sant Andreu de Barcelona
• Sant Andreu té molta riquesa en els seus jardins i parcs, en la seva memòria històrica, en l’herència industrial i arquitectònica, en el seu art religiós i en les rutes comercials. Hem seleccionat aquells indrets que creiem que no pots perdre’t.
• En cada ruta t’expliquem una breu descripció de cada un dels punts emblemàtics que t’aniràs trobant.

-------------------------------------------

La Ciudad de Barcelona cuenta con 10 distritos. ¿Ya los conoces todos? En eta aplicación queremos presentarte el distrito emblemático de Sant Andreu y sus puntos de interés paisajístico, patrimoniales y culturales a través de rutes que puedes recorrer andando.
¿Cómo te ayuda la app de Distrito de Sant Andreu a conocer la ciudad de Barcelona?
• Incluye 5 rutas para descubrir el Sant Andreu de Barcelona
• Sant Andreu tiene mucha riqueza en sus jardines y parques, en su memoria histórica, en su herencia industrial y arquitectónica, en su arte religioso y en sus rutas comerciales. Hemos seleccionado aquellos rincones que creemos que no puedes perderte.
• En cada ruta te explicamos una breve descripción de cada uno de los puntos emblemáticos que te irás encontrando.

+