Experts

Narcís Vives

Fundació Itinerarium

Bio

Director d'Itinerarium, empresa especialitzada en el desenvolupament d'apps de geolocalització; present a l'edició del 2011 i 2012 del Congrés Mundial de Mòbils. President de la Fundació Itinerarium, entitat social que té com objectiu la millora de l'educació, en xarxa i utilitzant les TIC amb la plataforma de geolocalització Eduloc oberta a la participació d'alumnes, professors i famílies.

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (1971) i en Filologia Catalana por la Universitat de Barcelona (1976).

Al 2008 seleccionat com a emprenedor social d’Ashoka, una organització mundial que identifica i inverteix en idees innovadores en mans d’emprenedors socials per impulsar canvis estructurals i duradors.

El 2004-2007 Director del projecte de la Unió Europea 'El lloc on visc: Atles de la diversitat cultural', dins del programa @lis (Alianza para la Sociedad de la Información entre América Latina y Europa), adreçat a 1.200 escoles de 21 països llatins, utilitzant el català, el castellà i el portuguès com a llengües oficials. Premi Tecnonexo a la millor iniciativa iberoamericana del 2004 en e-learning. Gran premi Fundetec 2005 per la Memòria Viva, l’atles per a la Gent Gran.

1993-1998-Co-director del programa Calidoscopi, de Catalunya Ràdio. Primer programa, adreçat als joves entre 12 i 16 anys, de l'estat espanyol que unia dos mitjans de comunicació la ràdio i la telemàtica.

1993-Co-fundador de l’ONG Pangea.

1993-Co-fundador de l’associació impulsora de Pallassos sense Fronteres.

1991-1997-Membre fundador i director de la Xarxa internacional d’escoles iEARN (International Education and Resource Network) a Espanya.

Ha publicat diverses obres sobre les noves tecnologies i l’educació entre les que destaquen:

• “Escola i Noves Tecnologies”. Coautor del llibre. Editorial CEAC i Diputació de Barcelona, Premi Pallach de Pedagogia, Barcelona 1990.

• “Thesaurus Català d’educació”. Coautor del llibre. Departament d’Ensenyament, Generalitat de Catalunya. Barcelona 1991.

• “La família a diferents països del món”. Experiència de comunicació telemàtica internacional. Llibre que recull els resultats del Congrés Telemàtic Internacional.

• “La Bruixa Avorrida a Internet”. Coautor del llibre (text tècnic). Barcelona: Cromosoma, 1999
Per què apps?

  • Entusiasta de les apps
6 VALORACIONS

TOP CATEGORIES

VALORACIONS PER SISTEMA OPERATIU

ÚLTIMA VALORACIÓ: 05 - 07 - 2013

  • Filtrar apps per

Apps valorades per Narcís Vives

Valoracions

Afegir a Favorits

La Sagrada Familia

Art i cultura Viatges i turisme

The Basilica of La Sagrada Família is a monumental church whose construction began in 1882 according to plans drawn up by Antoni Gaudí, who worked on the building until his death in 1926. Since then, several architects have continued the work, following Gaudí’s original concept.

Over the years, the site, which stands in the centre of Barcelona, has become one of the most universally-known symbols of the city and Catalonia as a whole. La Sagrada Família attracts millions of visitors every year, as well as many scholars who come here to study its architectural and religious content.

La Sagrada Família has always been an expiatory church, which means that, since its inception, it has been built exclusively thanks to donations.

The application, developed by the Construction Board of the Basilica of La Sagrada Família, enables users to enjoy a virtual tour of the interior.


La Basílica de la Sagrada Familia es una iglesia monumental iniciada en 1882 y proyectada por Antoni Gaudí, que trabajó en ella hasta su muerte, en 1926. A partir de entonces, varios arquitectos han continuado la obra siguiendo la idea original de Gaudí.

El edificio está situado en el centro de Barcelona, y con los años se ha convertido en uno de los signos de identidad más universales de la ciudad y del país. Anualmente es visitado por millones de personas, y también son muchas las que estudian su contenido arquitectónico y religioso.

El templo siempre ha sido expiatorio, lo que quiere decir que desde el principio se construye a partir de donativos.

Es una aplicación desarrollada por la Junta Constructora de la Basílica de la Sagrada Familia que permite hacer un recorrido virtual por su interior.


La Basílica de la Sagrada Família és una església monumental iniciada el 1882 i projectada per Antoni Gaudí, que hi va treballar fins a la seva mort, el 1926. A partir d’aleshores, diversos arquitectes han continuat l’obra seguint la idea original de Gaudí.

L’edifici està situat al centre de Barcelona, i amb els anys s’ha transformat en un dels signes d’identitat més universals de la ciutat i del país. Anualment és visitat per milions de persones i són moltes també les que n’estudien el contingut arquitectònic i religiós.

El temple sempre ha estat expiatori, la qual cosa vol dir que des del principi es construeix a partir de donatius.

És una aplicació desenvolupada per la Junta Constructora de la Basílica de la Sagrada Família que permet fer un recorregut virtual pel seu interior.

+