Experts

Joaquim Alvarez

Digital business strategist

Bio

Joaquim encara no ha omplert la seva bio.


Per què apps?

  • Compartir coneixement
  • Contribuir a posicionar Barcelona en el món mòbil
  • Professional del sector mòbil
32 VALORACIONS

TOP CATEGORIES

VALORACIONS PER SISTEMA OPERATIU

ÚLTIMA VALORACIÓ: 01 - 09 - 2015

  • Filtrar apps per

Apps valorades per Joaquim Alvarez

Valoracions

Afegir a Favorits

Runtastic GPS Running, Walking & Fitness Tracker

Salut Esports

Download Runtastic & take your fitness to a new level with this industry-leading, 4.5+ rated tracking app!

Runtastic uses GPS to map your sport and fitness activities, incl.: running, jogging or walking. The Runtastic app tracks your cardio workout progress (time, distance, elevation, speed, calories & more) to help you best reach your exercise goals! The Runtastic app is a great fit for users of all health and fitness levels.

Become part of a global fitness community that is fun & motivational, whether you´re looking to improve general health, build up cardio endurance, run your first 5k or train for a marathon!

APP FEATURES (limited in lite version):
- Map your workouts in real-time with built-in GPS & monitor exercise progress
- Personal training diary & metrics
- Graphs: Elevation, pace, speed & heart rate info from your jog, run or walk
- Dashboard configuration: Display preferred training statistics
- Mapping: Detailed live mapping & historic mapping (Google Maps)
- Voice Coach: Audio feedback for each mile or km completed
- Live Tracking: Show supporters where you are in your training
- Cheering: Receive messages & cheers from friends
- Auto pause: Session paused automatically when you stop running
- Routes: Create or find exercise routes on Runtastic.com & sync to phone
- Colored traces: Different colors indicate training changes, such as: pace, elevation, slope
- Training goals & analysis: Heart rate zone, calorie goal or pace goal to optimize training
- Interval training & coaching and dynamic split tables
- Power Song: Integrated music player & Power Song to give workout a boost
- Geotagging: Take photos during workout & see pics online with map trace
- Weather, temp. & sunrise/sunset data to assist with scheduling of training
- Use for running, jogging, biking, skating, cross-country skiing & hand bike training
- Integrate Runtastic activities to MyFitnessPal account
- Manual entry of workouts: Add treadmill, spinning & weight lifting workouts
- Monthly & overall metrics for distance, number of workouts, duration & calories burned
- iCloud: Settings synchronized when upgrading from LITE to PRO app
- Share your exercise activities on Facebook, Twitter & Google+

Save all workouts on Runtastic.com. In the Runtastic online community, you´ll get further data analysis, coaching & encouraging comparisons to friends! These benefits keep you motivated while striving to reach fat burning, cardio training or overall health & wellness goals. You can also choose an expert training plan! Training plans provide coaching & inspiration for fitness goals, incl.: weight loss, building endurance, jogging a 10k, running a half-marathon, running a marathon or attaining a beach body.

WHO’S TALKING ABOUT RUNTASTIC...

MASHABLE: “... people are choosing instead to download Runtastic, since the company just announced it´s hit 25 million mobile users. That´s as much as Nike+ (11 million as of February) and runner favorite RunKeeper (14 million) combined.”

“Love that this app syncs with My Fitness Pal! Great app!” @Bebu0611

TECHCRUNCH: “Thanks to MapMyFitness, RunKeeper, Nike and many more, apps that keep track of your exercise and push you to drop those extra pounds are by no means novel. Nonetheless, bootstrapped European startup Runtastic is still managing to carve out a name for itself in a crowded space by offering a simple user experience, while still offering the deeper functionality of higher-end products.”

“Fantastic app! Enjoy using it to walk the dog every day.” @Mendelspea

NY TIMES: “I went ahead and downloaded it even though I was skeptical that it would go beyond the familiar territory of similar apps like Endomondo and RunKeeper. Like those two, Runtastic primarily maps and records your route. But Runtastic’s interface has some qualities the others don’t. Runtastic.com is well designed, too.”
Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

+
Afegir a Favorits

apparkB

Transport i trànsit Viatges i turisme Vida urbana i participació

Més còmode, més ràpid, més econòmic! ApparkB és un nou servei de B:SM i l’Ajuntament de Barcelona per al pagament de l’estacionament a la zona blava i verda. T’estalvies temps i diners des del primer moment. ApparkB és gratuït i no té cap sobrecost per l’usuari respecte el pagament a parquímetres. Com funciona? Un cop has aparcat el vehicle, inicies l’estacionament, i un cop abandones la teva plaça finalitzes la operació. Així de fàcil. I pagaràs únicament pel temps consumit. A partir d’ara ja et pots oblidar de continuar calculant quan temps desitges d’aparcament a les zones blaves i verdes abans de gaudir del servei. ApparkB evita per tant la necessitat de desplaçar-se fins el parquímetre i d’haver de deixar el tiquet dins del vehicle. S’exclou d’ApparkB la tarifa de residents per les condicions especials que té.
Les empreses poden obrir un compte de flota que els permetrà pagar tots els estacionaments a través d’una única targeta i els permetrà disposar d’un extracte mensual de totes les operacions.
ApparkB es tracta d’un mètode de pagament alternatiu, opcional i voluntari que coexisteix en paral•lel al sistema tradicional de parquímetres i amb múltiples beneficis i avantatges pels seus usuaris. Vols estalviar temps i diners? ApparkB! Més còmode, més ràpid, més econòmic!

------------------------------
Más cómodo, más rápido, más económico! ApparkB es un nuevo servicio de B:SM y el Ayuntamiento de Barcelona para el pago del estacionamiento en la zona azul y verde. Ahorras tiempo y dinero desde el primer momento. ApparkB es gratuito y no tiene ningún sobrecoste para el usuario respecto al pago en parquímetros. ¿Cómo funciona? Una vez has aparcado el vehículo, inicias el estacionamiento, y una vez abandonas tu plaza finalizas la operación. Así de fácil. Y pagarás únicamente por el tiempo consumido. A partir de ahora ya te puedes olvidar de seguir calculando cuanto tiempo deseas de aparcamiento en las zonas azules y verdes antes de disfrutar del servicio. ApparkB evita por tanto la necesidad de desplazarse hasta el parquímetro y de tener que dejar el ticket dentro del vehículo. Se excluye de ApparkB la tarifa de residentes por las condiciones especiales que tiene.
Las empresas pueden abrir una cuenta de flota que les permitirá pagar todos los estacionamientos a través de una única tarjeta y les permitirá disponer de un extracto mensual de todas las operaciones.
ApparkB se trata de un método de pago alternativo, opcional y voluntario que coexiste en paralelo al sistema tradicional de parquímetros y con múltiples beneficios y ventajas para sus usuarios. ¿Quieres ahorrar tiempo y dinero? ApparkB! Más cómodo, más rápido, más económico!

+
Afegir a Favorits

Barcelona Corre

Esports

Els ciutadans i turistes tenen la oportunitat de descarregar-se gratuïtament els 23 recorreguts més singulars de Barcelona recollits a la publicació Barcelona Corre. Rutes per viure la ciutat a bon ritme, llibre publicat per l’Ajuntament de Barcelona.
23 rutes dividides en 3 parts; rutes a tots els districtes, rutes temàtiques i rutes amb repte. A cada ruta trobarem informació sobre la distància, el tipus de sòl, el desnivell, els espais verds, fonts i nivells de dificultat.
Al botó ‘curses’, de la ciutat, l’aplicació mostra també la informació i el recorregut de les més populars.
Tothom que realitzi un dels 23 circuits obtindrà un reconeixement en forma de medalla digital que li apareixerà a l’apartat ‘medalles’.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Los ciudadanos y turistas tienen la oportunidad de descargarse gratuitamente los 23 recorridos más singulares de Barcelona recogidos en la publicación Barcelona Corre. Rutas para vivir la ciudad a buen ritmo, libro publicado por el Ayuntamiento de Barcelona.
23 rutas divididas en 3 partes; rutas en todos los distritos, rutas temáticas y rutas con reto. En cada ruta encontraremos información sobre la distancia, el tipo de suelo, el desnivel, los espacios verdes, fuentes y niveles de dificultad.
En el botón ´carreras´, de la ciudad, la aplicación muestra también la información y el recorrido de las más populares.

Todo aquel que realice uno de los 23 circuitos obtendrá un reconocimiento en forma de medalla digital que le aparecerá en el apartado ´medallas´.

+
Afegir a Favorits

mobileID - Identitat Digital al Mòbil

Vida urbana i participació

MobileID és un servei d´identitat digital en el mòbil proporcionada pels Ajuntaments i entitats adherides, on cada persona disposa d´una App en el seu dispositiu mòbil que li permet identificar-se per tramitar amb l´Administració i per signar documents electrònicament, amb total seguretat i garantia legal.
El funcionament és realment simple per a l´usuari, només ha de descarregar-se la App dels marquets i registrar les seves dades bàsiques. 
Permet tres nivells d´identitat:
* Nivell Registrat: Aquest nivell es pot obtenir directament registrant-se des de l’App. Permet identificar-se en un conjunt restringit dels serveis disponibles.
* Nivell Acreditat: Aquest nivell permet l’accés a tots els serveis disponibles. Per obtenir-lo, cal introduir a l’App el Codi d’Activació de la Identitat Digital, CAID. El CAID el proporciona l’Ajuntament o Entitat adherida un cop es verifica que les dades de la identitat són correctes. Es pot sol·licitar en persona o per internet, a través de www.mobileid.cat i amb un certificat digital personal reconegut.
* Nivell Certificat: MobileID proporciona un nivell d´acreditació que inclou un certificat digital reconegut en el mateix mòbil, que permet la signatura electrònica de documents i transaccions amb completa validesa legal.
MobileID permet identificar-se de forma segura en webs, aplicacions, sistemes, i tràmits dels Ajuntaments i de les entitats que ofereixin serveis que necessitin conèixer la identitat dels seus ciutadans.
L´App gestiona la identificació de les persones de manera segura i amb validesa jurídica, fent transparent per a l’usuari tota la complexitat tecnològica de l’autenticació digital segura i confiable, i fent molt usable la signatura electrònica de documents amb total validesa jurídica des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.
Dirigir-se a www.mobileid.cat per a major informació.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

MobileID es un servicio de identidad digital en el móvil proporcionada por los Ayuntamientos y entidades adheridas, donde cada persona dispone de una App en su dispositivo móvil que le permite identificarse para tramitar con la Administración y para firmar documentos electrónicamente, con total seguridad y garantía legal.
El funcionamiento es realmente simple para el usuario, sólo tiene que descargarse la App de los markets y registrar sus datos básicos.
Permite tres niveles de identidad:
Nivel Registrado: Este nivel se puede obtener directamente registrándose desde la App. Permite identificarse en un conjunto restringido de servicios disponibles.
Nivel Acreditado: Este nivel permite el acceso a todos los servicios disponibles. Para obtenerlo, hay que introducir en la App el Código de Activación de la Identidad Digital, CAID. El CAID lo proporciona el Ayuntamiento o Entidad adherida una vez se verifica que los datos de la identidad son correctos. Se puede solicitar en persona o por internet, a través de www.mobileid.cat y con un certificado digital personal reconocido.
Nivel Certificado: MobileID proporciona un nivel de acreditación que incluye un certificado digital reconocido en el mismo móvil, que permite la firma electrónica de documentos y transacciones con completa validez legal.
MobileID permite identificar de forma segura en webs, aplicaciones, sistemas, y trámites de los Ayuntamientos y de las entidades que ofrezcan servicios que necesiten conocer la identidad de sus ciudadanos.
La App gestiona la identificación de las personas de manera segura y con validez jurídica, haciendo transparente para el usuario toda la complejidad tecnológica de la autenticación digital segura y confiable, y haciendo muy usable la firma electrónica de documentos con total validez jurídica desde cualquier lugar y en cualquier momento.
Dirigirse a www.mobileid.cat para mayor información.

+
Afegir a Favorits

RunKeeper - GPS Correr Caminar

Esports

Únete a los más de 25 millones de personas que usan RunKeeper para hacer que su teléfono se convierta en un entrenador personal en su bolsillo! Registra lo que corres, caminas, andas en bicicleta, realizas senderismo y ciclismo y más utilizando el GPS en tu iPhone.

Registra tu actividad física y diviértete mientras lo haces
- Observa las estadísticas detalladas respecto a tu ritmo, distancia, tiempo y calorías quemadas.
- Recibe las estadísticas, el progreso y las instrucciones de entrenamiento a través de tus auriculares con avisos de audio incorporados.
- Escucha y controla tu música durante la rutina.
- Mide tu frecuencia cardíaca con muchos de los sensores disponibles (las zonas de frecuencia cardíaca apropiadas dependen de tu peso).
- Toma fotos en el trayecto para compartir y guardar durante tu recorrido.
- Actualiza tu peso para conservar con exactitud las calorías quemadas.

Mide tu rendimiento con el paso del tiempo
- Observa un historial detallado de tus actividades (las veces que corriste, caminaste, anduviste en bicicleta) para ver cómo vas.
- Recibe notificaciones cuando alcances nuevas marcas personales y logres triunfos.
- Mide tu progreso en contraste con tus metas y objetivos.
- Sigue planes detallados que te ayuden a alcanzar objetivos de preparación fisica específicos, como correr para perder peso o correr 5k.
- Haz que cualquier actividad se convierta en una ruta para hacer nuevamente más tarde.

Comparte con amigos
- Publica estadísticas de tus actividades (mapa, distancia, calorías y tiempo), logros de preparación física y planes de entrenamiento en Facebook, Twitter y para tus amigos en RunKeeper.
- Deja que los seguidores miren los mapas en vivo de tus rutinas y carreras a medidas que avanzas (deben suscribirse a RunKeeper Elite).

Obtén una imagen más amplia de tu salud en RunKeeper.com
- Integra los datos de tu actividad con más de otras 70 aplicaciones y servicios que incluyen Fitbit, Withings, Garmin y muchas más para obtener información importante sobre tu salud general.
- Obtén informes detallados de tu nivel de actividad registrado, calorías quemadas, pérdida de peso y muchas más estadísticas con el paso del tiempo.

Registra, mide y mejora tu actividad física con RunKeeper.

Nota: el uso continuo del GPS en segundo plano puede disminuir radicalmente la vida útil de la batería.

+
Afegir a Favorits

Sports Tracker

Esports

Turn your iPhone into a social sports computer with Sports Tracker: Track and analyze your performance, share workout data and photos with your friends, and most important of all – get fit and stay healthier!

Top 5 health and fitness app in 25 countries with millions of downloads and users from more than 200 countries (that´s all the countries in the world), Sports Tracker is the social sports tracking application and service that started it all.

Now with Heart Rate Support for iPhones 3GS/4/4S/5/5S/5C! Sports Tracker Heart Rate Monitors sold separately at shop.sports-tracker.com.

FEATURES

Sports Tracker for iPhone comes with powerful social features in addition to the award-winning tracking capabilities, making it the most feature-packed and professional sports tracker app for the iPhone:

• Track and analyze your workouts, monitor your progress

• Keep track of everything from calories burned to average speed and altitude

• Dedicated Indoor mode with Heart Rate features

• Use Heart Rate data and Zone alarms for better training results (Heart Rate Monitor required - available separately from shop.sports-tracker.com)

• Store all training data in your workout diary and back it up to the Sports Tracker online service

• See your friends´ profiles and comment their workouts and photos

• Share workout data and photos on Sports Tracker, Facebook and Twitter

• Explore the globe to discover new routes, trails and adventures worldwide

• Fully translated versions in Spanish, French, German and Finnish

With the full-featured online service at www.sports-tracker.com Sports Tracker is the most powerful social sports tracking solution available for the iPhone.

Join the growing global Sports Tracker community and have fun getting fit!

Follow & Like Sports Tracker on:
http://www.facebook.com/sportstracking
http://www.twitter.com/sportstracking

Get the latest news at http://www.sport-tracker.com/blog

For support & our development community head to http://support.sports-tracker.com

NOTES: Continued use of GPS can dramatically decrease battery life. iPod Touch devices do not have internal GPS, so the location accuracy is very limited.

+
Afegir a Favorits

Barcelona Travel Guide (with Offline Maps) - mTrip Travel Guides

Art i cultura Transport i trànsit Viatges i turisme

9/10 in WIRED’s App Guide - Selected as an Honoree in the Webby Awards - Featured in CNN’s 50 Ultimate Travel Apps

ALSO FEATURED BY: The New York Times, Los Angeles Times, msnbc, ABC News, Wall Street Journal, USA TODAY, The Washington Post, Travel + Leisure…

UNIQUE FEATURES:

- 100% OFFLINE – NO INTERNET CONNECTION REQUIRED except for sharing and updates.

- TRAVEL GUIDE with attractions, museums, restaurants, bars, hotels, theatres and shops with TRAVELER REVIEWS and RATINGS, pictures, rich travel info, prices and opening hours.

- PERSONALIZED TRIP ITINERARIES - Exclusive technology - The Trip Genius automatically creates personalized trip itineraries according to your travel interests, pace preference, trip dates, accommodation, personalized favorites, location and opening hours of places as well as ratings from other travelers. Use smart order to rearrange your visits and customize your itinerary at any time.

- OFFLINE MAP & DIRECTIONS - The only guide with offline navigation! - Have the guide locate you on the map and provide you with directions to a place by foot or by subway. Use all map and direction features 100% offline with no roaming fees!

- AUGMENTED REALITY - View your environment and all the places to visit in real-time, with distance, ratings, prices and opening hours.

- TRIP JOURNAL - NEW FEATURE - Easily create and share a trip journal with your check-ins, pictures, and comments!

- SHARING – Share your check-ins, postcards, pictures, reviews and trip journal by email or Facebook. Items are stored on your device and sent automatically when a free internet connection is available!

- TRIP DASHBOARD - Available at www.mtrip.me, the trip dashboard gathers your trip journals, itineraries, and favorite places from all of your destinations in one place. You can share it with friends and print your itineraries!

- TRANSFER YOUR ITINERARY between devices and back them up online

- OTHER FEATURES – Send pictures and postcards by email or Facebook, easily discover new places, currency converter, subway map, add personal places and more!

To explore mTrip’s other destinations please visit www.mtrip.com

mTrip’s Hong Kong Travel Guide is available in: English, French, and German

MTRIP IN THE NEWS!

LA TIMES - “App maker mTrip´s signature Genius will generate an itinerary for you based on your preferences”

NEW YORK TIMES - “Travelers with iPhones should add mTrip to their augmented reality specialty apps list”

THE WALL STREET JOURNAL - “These next-gen travel guides can take care of stress-inducing itinerary-planning in Asia, Europe and the U.S."

ASSOCIATED PRESS - “The new iPhone application mTrip is a travel guide and then some: It uses the latest in smart phone technology to make it easier to stay on track in a foreign locale”

IPHONE LIFE - "Don´t travel without them”

TECH VIBES - "Actually knowing what I´m doing and where I´m going in a world otherwise new to me... priceless"

For any questions please contact support@mtrip.com. We are happy to answer your questions.

+
Afegir a Favorits

mytaxi - The Taxi App

Transport i trànsit

EXPERIENCE THE WORLD´S LARGEST TAXI APP - NOW WITH ALL-NEW DESIGN!

Order a taxi with two taps, track your driver in real time and pay your trips cashless by app. One app, one account, 40+ cities globally! And all this for FREE!

Available in Washington DC, Arlington VA, Berlin, Frankfurt, Hamburg, Munich, Madrid, Barcelona, Zurich, Vienna, Warsaw and many more (full list bellow).

FEATURES OVERVIEW:

• Pay by App: Enables cashless & cardless payments by app.
• Live Trip: Follow your approaching driver in real time.
• Favorite Drivers: Save drivers you know and like.
• 5 Star Taxis: Request the best rated taxis as default.
• Taxi Radar: Map nearby taxis in real time.
• Fare Calculator: Calculate fare before ordering a taxi.
• Advance Order: Request a taxi up to 4 days in advance.
• Contacts: Search and select addresses directly from your contacts.

---------------------------------------------------------

HOW DOES IT WORK - 2 EASY TAPS:

1. Allow the app to locate your current position and confirm your pickup location.
2. Select options if relevant (favorite driver, taxi van, wheelchair) and click "Order a Taxi".

In addition, you´re also able to see your driver’s name, photo, mobile number, estimated arrival time, vehicle class, license plate and ratings.

---------------------------------------------------------

MYTAXI IS FULLY AVAILABLE IN:

• USA: Arlington VA and Washington DC.
• Germany: Berlin, Bremen, Bonn, Cologne, Dortmund, Dusseldorf, Dresden, Frankfurt, Hamburg, Hanover, Leipzig, Lubeck, Munich, Nuremberg, Mainz, Osnabruck, Stuttgart and Sylt.
• Spain: Barcelona and Madrid.
• Austria: Graz and Vienna.
• Switzerland: Zurich.
• Poland: Warsaw.

---------------------------------------------------------

WHAT OUR USERS ARE SAYING:

"Traveling with a big family was fun except for the finding a big taxi part. But now with mytaxi app it is history. Thank you guys and love from all the family."

"I´ve been using mytaxi for more than a year in various European cities and still am a huge fan. I especially love the payment option - no more cash needed once you save either your PayPal or credit card data."

"Super easy to use, you can track your driver, give additional instructions, and even call the driver directly."

---------------------------------------------------------

FOR TAXI DRIVERS: Join the world´s largest taxi app! Register your business in a local mytaxi office and start making more money! More infos at mytaxi.com

---------------------------------------------------------

Reviews & Feedback: Unfortunately, we´re not able to answer reviews here in the App Store, if you need help or if you have any suggestion, email us at info@mytaxi.com. We´d love to hear from you. Follow us on Facebook (fb.com/mytaxi.us) and on Twitter (@mytaxiUS).

Data Protection: mytaxi may access your contacts to help you finding your, or your friends addresses. mytaxi DOESN’T record your contacts anytime!. Read the GTC at mytaxi.com.

+
Afegir a Favorits

tweri. Peace of mind for Alzheimer’s people and their families and caregivers

Salut Vida en família

Want to stay calm when a relative with Alzheimer out for a walk? Tweri is a mobility solution, which offers peace of mind to caregivers and freedom to the patient himself, in the early stages of the disease.

The application, designed in collaboration with AFAL (Association of Relatives of Alzheimer´s) - Getafe (Madrid - Spain), is a solution for families and caregivers of Alzheimer patients who want to improve the autonomy of these people, keeping quiet during the walks that can and should occur in the early stages of the disease.

Once downloaded the application may establish safe limits for the rides that the person can give, based on a maximum time you can be out and / or a maximum distance radius.

When the patient goes for a ride, you only need to activate the application. At the time when safety limits are exceeded are issued automatically alerts the caregiver or the person who has established, via email stating this fact, coupled with the latest geographical position obtained by the device.

In addition, the patient can alert at any time by pressing a button that has a geographic situation of loss, even without having abandoned the established boundaries.

The proposed solution has the ability to alert the caregiver even when the phone runs out of data or GPS connection, or your battery is exhausted. This can be done with the server software, which provides mechanisms to alert the caregiver when certain time has passed since the patient has moved off and has not sent notice of its position.

Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

+
Afegir a Favorits
+
Afegir a Favorits

infoVuelos

Transport i trànsit

infoVuelos lets you track real-time flight statuses. All flights with origin or destination in Spain are in infoVuelos.

You can track each flight from your device, receive alerts when the flight status changes, and check real-time info about your flight: if it’s on route, delayed, cancelled, or has any announcement or even changes regarding gate number. infoVuelos alerts you even if the app is closed.

infoVuelos provides all the information you need when you are in the airport area:
- Push flight status alerts
- Gate number
- Airport terminal
- Flight schedule

Start searching your flight:
- By route: add origin and destination cities
- By flight number

If you spend more time at the airport rather than in your own house, you can label your favorite flights and check the information faster. You can also check the most recent flights you’ve looked up. If you don’t need any of them any more, you can remove them from the list anytime with a simple gesture.

infoVuelos is not only a very useful app for passengers, it is also useful for those who come to the airport to pick you up. Share flight status by SMS or mail with family and friends and keep them up to date on any event that might happen with your flight.

Note:
* Just in case the app doesn’t show the information requested, repeat the search in order to avoid network issues.
* For more details about the flight, please ask the airline staff.
* Mobivery isn’t responsible for any direct or indirect damage due to the use of the flight information provided by this app.

+
Afegir a Favorits

Uniscat

Educació

Uniscat és l´única aplicació a l´AppStore que tracta amb amplitud la connexió real entre les principals universitats catalanes. Uniscat et permet estar plenament informat del complicat món de la universitat. Totes les novetats, informació i qualsevol altre dubte al respecte serà resolt.
La seva eficàcia, el seu disseny minimalista i ser una aplicació esperada són els trets característics d´aquesta aplicació.


Les característiques principals de l´aplicació són:

Nou universitats catalanes perfectament adaptades personalment.

∞ (Universitat Politècnica de Catalunya)
∞ (Universitat de Lleida)
∞ (Universitat Pompeu Fabra)
∞ (Universitat Ramon Llull)
∞ (Universitat de Vic)
∞ (Universitat Rovira i Virgili),
∞ (Universitat Autònoma de Catalunya)
∞ (Universitat de Barcelona)
∞ (Universitat de Girona).

Que incorporen:

# Informació detallada de cada universitat. (Carrer, ubicació, telèfon, e-mail, fax, web, etc.)

# Informació històrica per conèixer la universitat a fons.

# Graus estructurats per especialitats (Ciències de la salut, ciències, biociències, arts i humanitats, ciències socials i jurídiques, enginyeries).

# Nota de tall de cada facultat de grau. (Ex: Eng Informàtica - FIB, EUPMT, EPSEVG).

# Ponderacions actualitzades pel 2013. (S´actualitzarà pel 2014.)

# Sistema d´opinions integrat a cada universitat oferint l´oportunitat d´afegir comentaris amb un mot. Les opinions es revisaràn diariament en busca de comentaris inadequats.

Si realment us ha servit d´ajuda comenteu positivament l’aplicació, ens doneu forces per continuar. Gràcies.

+
Afegir a Favorits

UAB

Educació

Aplicació NO oficial de la Universitat Autònoma de Barcelona. En ella pots trobar informació d´interès de la UAB:

* ACADÈMIC: accés al Campus Virtual, a Gestió Acadèmica i al Directori de la UAB
* GEOLOCALITZACIÓ de més de 70 llocs del Campus de Bellaterra. Situació teva dins del Campus
* TEMPS que fa a l´Autònoma i la previsió per demà
* BIBLIOTEQUES: informació, contactes i cerques
* MENÚS actualitzats diàriament de 7 restaurants de la UAB: Ciències i Biociències, Educació i FTI, Lletres i Psicologia, Veterinària, Medicina, Plaça Cívica i Rectorat
* GUIES DE L´ESTUDIANT del Curs 2012/2013
* CALENDARI ACADÈMIC 2012/2013
* METGES i FARMÀCIA de la UAB
* TRANSPORTS de la UAB
* SERVEIS

A més de tot això, t´oferim un agregador de textos pels teus APUNTS I NOTES. Pots:
* CREAR els apunts directament al teu iPhone, iPod Touch i iPad
* CLASSIFICAR els teus apunts per Àrees Temàtiques
* TENIR sempre a mà les descripcions de teves Assignatures (o Àrees Temàtiques)
* COMPARTIR els teus apunts per e.mail, SMS i Twitter


Aquesta aplicació ha estat desenvolupada pel Grup de Recerca Neuro-Com, del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat, de la Facultat de Ciències de la Comunicació. No és una aplicació oficial de la UAB. Neuro-Com no es fa responsable de l´exactitud o l´actualització de les dades externes.

Gaudeix molt! Aviat moltes més característiques...


Si tens qualsevol dubte o suggeriment, contacta amb nosaltres amb info@neurocinematics.net

*** iPhone, iPod Touch i iPad ***
__________________________

Aplicación NO oficial de la Universidad Autónoma de Barcelona. En ella puedes encontrar información de interés de la UAB:

* ACADÉMICO: acceso al Campus Virtual, a Gestión Académica y al Directorio de la UAB
* GEOLOCALIZACIÓN de más de 70 lugares del Campus de Bellaterra. Tu situación en el Campus.
* TIEMPO que hace en la Autónoma y la previsión para mañana
* BIBLIOTECAS: información, contactos y búsquedas
* MENÚS actualizados diariamente de 7 restaurantes de la UAB: Ciencias y Biociencias, Educación y FTI, Letras y Psicología, Veterinaria, Medicina, Plaza Cívica y Rectorado
* GUÍAS DEL ESTUDIANTE del Curso 2012/2013
* CALENDARIO ACADÉMICO 2012/2013
* MÉDICOS y FARMACIA de la UAB
* TRANSPORTES de la UAB
* SERVICIOS

Además de todo esto, te ofrecemos un agregador de textos para tus APUNTES Y NOTAS. Puedes:
* CREAR tus apuntes directamente en tu iPhone, iPod Touch e iPad
* CLASIFICAR tus apuntes por Áreas Temáticas
* TENER siempre a mano las descripciones de tus asignaturas (o Áreas Temáticas)
* COMPARTIR tus apuntes por e.mail, SMS y Twitter

Esta aplicación ha sido desarrollada por el Grupo de Investigación Neuro-Com, del Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad, de la Facultad de Ciencias de la Comunicación. No es una aplicación oficial de la UAB. Neuro-Com no se hace responsable de la exactitud o la actualización de los datos externos.

¡Disfruta mucho! Pronto muchas más características...


Si tienes cualquier duda o sugerencia, contacta con nosotros en info@neurocinematics.net

*** iPhone, iPod Touch e iPad ***

__________________________

This is a NON Official App about Universitat Autònoma de Barcelona. You can find interesting information about UAB:

* ACADEMIC
* GEOLOCATION
* WEATHER
* LIBRARIES
* RESTAURANT´S MENUS
* STUDENT´S GUIDES 2012/2013
* ACADEMIC CALENDAR 2012/2013
* DOCTORS, PHARMACY
* TRANSPORT
* SERVICES

This app has been developed by Neuro-Com Research Group, from Department of Audiovisual Communication and Advertising, Faculty of Communication Sciences. It´s not an official iOS app of the UAB. Neuro-Com is not responsible for the accuracy or updating of external data.


*** iPhone, iPod Touch and iPad ***

+
Afegir a Favorits

Moovit: Real Time Public Transit Trip Planner & Schedules

Transport i trànsit

The smartest public transit app! Supporting over 50 major US cities & 120 worldwide.

** Apple´s Editor Choice in the Navigation category ** NYC MTA App Quest Public Choice Award ** Named “Best New App” in more than 60 countries ** Featured in NYTimes, Bloomberg TV, FastCompany, more

Choose the fastest, least crowded route, every time based on real time data. Check schedules, real time arrivals and receive service alerts. Best of all, it’s free and powered by the crowd.

** "Moovit for iPhone turns you into a train and bus ninja", Lifehacker

Key features:
------------------
• Live arrivals: Click a nearby station on the map, or search for a specific line and get real time arrival times
• Trip planner: Compare between alternate routes to your destination
• Step by step navigation: Easily find your way on the map, including walking directions
• Real time service alerts / advisories: Receive real time updates with push notifications on the lines you use frequently
• Static transport system maps for NY, LA, SF, Boston, Chicago, Miami and other popular train / subway / tram systems (a PDF viewer is required).

How is Moovit "powered by the crowd"?
--------------------------------------
Moovit is a real cooperative, community-driven project. We start with complete schedule-based transit information, then add real-time data from operators and users.

Just by riding with Moovit open, you help contribute live data back to the community. You can also send active reports about your ride or station from the report button.

Supported cities and agencies in the US:
• Atlanta: Atlanta Rapid Transit, MARTA
• Ann Arbor: TheRide, UMICH
• Austin: Capital Metro
• Boston: Boston Subway, CATA, Massport, MBTA, MetroWest Regional Transit Authority, RIPTA
• Buffalo: NFTA Bus and Metro
• Chicago: CTA, CTA-L, Metra, PACE
• Cincinnati: Southwest Ohio Regional Transit Authority
• Cleveland: Greater Cleveland Regional Transit Authority
• Columbus, OH
• Connecticut
• Dallas / Fort Worth: DART, Commuter Rail, The T
• DC Baltimore: Arlington Transit, DC Circulator, MARC, MET-Bus, Metro Subway, MET-Subway, MTA, RideOn
• Denver: RTD, RTD Light Rail
• Detroit: DDOT
• Hampton Roads: Hampton Roads Transit (HRT)
• Honolulu: TheBus
• Huston: METRO
• Kansas City: KCATA, The JO
• Las Vegas: Regional Transportation Commission of Southern Nevada (RTC)
• Los Angeles: LA Big Blue Bus, Free Airport Shuttle, LADOT, LAX FlyAway, Metro, METRO, METRO Light Rail, Metrolink Trains, OCTA, PVTransit, Riverside Transit, Torrance Transit
• Louisville: TARC - Transit Authority of River City
• Madison: Metro Transit
• Miami: BCT, MDT, MDT Metromover, MDT Metrorail
• Milwaukee, WI
• Minneapolis-St.Paul: Airport (MAC), Maple Grove, Metro Transit, MVTA, Scott County, SouthWest Transit,
• New Orleans RTA: Tram and Bus
• New York - New Jersey: CTTransit- Stamford, LIRR, Metro-North Railroad, MNR Hudson Rail Link, MTA Bus Company, MTA Rail, Nassau Inter-County Express, NJ TRANSIT Rail & Tram, Norwalk Transit, NY Waterway, NYC Subway
• Orlando, FL
• Philadelphia: SEPTA Rail, Subway & Trolley
• Phoenix: Valley Metro LRT
• Pittsburgh: Port Authority Subway & Funicular
• Portland: TriMet
• Rochester,NY
• Sacramento, CA
• Salt Lake City: UTA
• San Antonio, Tx
• San Diego: MTS, North County Transit District
• San Francisco Bay Area: AC Transit, AirBART, BART, Baylink, Blue & Gold Fleet, Caltrain, County Connection, Golden Gate Transit, Harbor Bay Ferry, Marin Transit, MUNI, SamTrans, SF Cable Car, VTA
• Seattle: Kitsap Transit, Metro Transit, ST Bus, ST Light Rail, Washington State Ferries
• St. Louis: Metro St. Louis
• Tampa - St. Petersburg: Hillsborough Area Regional Transit, PSTA

We´d love to hear from you and stay connected:
• Like us on Facebook: http://facebook.com/moovit
• Follow us on Twitter: @moovitapp

+
Afegir a Favorits

JoinUp Taxi Pasajero

Transport i trànsit

JoinUp Taxi! The first app for iPhone that allows you to share a taxi or order a taxi for yourself and book it beforehand.
Now you can carry your taxi in your pocket. Save on long walks and waiting times! It’s so easy to order your taxi to come and get you wherever you are.

Why JoinUp Taxi?
Cheaper: There are no phone-call costs and you don’t pay until you get into the taxi... and if you SHARE, you save the proportional part of the fare.
More Convenient: Your taxi, always in your pocket. Pick-up at your location. No waiting, no walking. And you can order a taxi that accepts payment by bank card or choose an adapted taxi, if you need it.
More Sustainable: Did you know that each shared trip to the airport is the equivalent of planting a sapling.

Very Easy to Use:
Individual Taxi
You can order your taxi with just two clicks; you will be able to see on your screen how long it will take to arrive and see as it approaches to pick you up.
You can also book your taxi up to a week in advance; all you have to do is enter the date and time you want.

Shared Taxi
Enter the details to order a shared taxi that meets your requirements:
The pick-up point, date, time, number of people in your party, pieces of luggage. Then choose a destination from the pre-set list of destinations in your city.
The app will search for other passengers within 3 blocks and a half-hour period. If there are other passengers who meet your criteria, the app shows them to you and you can choose to join them.
If there is nobody else with the same requirements as you, you can order your own shared taxi and we will look for travelling companions for you.
Remember that you all leave from the same pick-up point (the location of the first person to create the taxi share) and you all go to the same destination.
Also, the app will always notify you 15 minutes before your departure time if there are no other people to share with and will give you the option of ordering a taxi just for you.

How Much Does Each Person Pay?
Except for luggage charges, all the passengers split the fare evenly between them.

For Your Safety
You can see the rating of your taxi driver and that of your travelling companions; and you can also rate them after each trip.
If you are a woman and you want to share only with other women, you can also choose that option. All you have to do is indicate in your profile that you are a woman and this option will be activated for whenever you want it.

Your Profile and Your Organizer
Your profile will contain all your personal details, which you can modify at any time. Also, at any time, you can see the money you have saved and the CO2 that has not been emitted thanks to having shared your taxi.
The My Agenda button is your personal organizer and contains all the details of the taxis you have ordered.

+
Afegir a Favorits

lastpresent: regalos y compras

Compres

lastpresent es tu gestor particular de regalos y compras.

Crea tus propias listas de regalos y compras!!! Anota y comparte ideas y necesidades para ti y tus familiares o amigos.

lastpresent ayudará a organizarte en momentos como: las fiestas de Navidad, cumpleaños de tus familiares, compras para los más "peques", en el cambio de armario, tus caprichos, temporada de rebajas y muchos más.

Permite saber cuántos regalos o compras has realizado, cuánto te han costado, cuándo los has regalado y a quién.

Es una agenda de datos para anotar todas las ideas que se te pasen por la cabeza como posibles regalos o simplemente cosas que nos gustaría regalar, que nos regalasen o autorregalarnos.

La app permite gestionar de una manera simple y fácil tres grandes grupos:

- Ideas: añade ideas para regalar o para que te regalen. Anota todas aquellas necesidades de compra o deseos para tus familiares, amigos o para ti.

- Regalos entregados: gestiona los regalos por año, celebraciones y contactos. Todas aquellas ideas, necesidades y deseos de tus contactos convertidos en realidad.

- Regalos recibidos: gestiona los regalos aceptados por año, celebraciones y contactos. Todas aquellas ideas, necesidades y tus deseos convertidos en realidad.
Dispone de una opción de estadísticas donde sabrás año por año qué nos han regalado y qué has regalado.

Con lastpresent…

- Si has visto algo que te gustaría regalar o que te regalasen ya sea en una tienda, paseando, en una revista o por internet, haz una foto y/o anótalo en tu gestor de regalos.

- Tendrás siempre respuesta cuando te pregunten qué te gustaría que te regalasen por tu cumpleaños, aniversario, navidad, santo, ….

- Siempre podrás recordar aquel regalo que obsequiaste en el pasado por el nacimiento, boda, bautizo, comunión, aniversario de tus familiares o amigos.

+