Experts

Carme Tierz

Bio

Periodista cultural, coordinadora editorial i escriptora ocasional. Directora de la revista d'arts escèniques ENTREACTE i col·laboradora a l'Institut del Cultura de Barcelona (ICUB).


Per què apps?

  • Entusiasta de les apps
11 VALORACIONS

TOP CATEGORIES

VALORACIONS PER SISTEMA OPERATIU

ÚLTIMA VALORACIÓ: 10 - 04 - 2014

  • Filtrar apps per

Apps valorades per Carme Tierz

Valoracions

Afegir a Favorits

DIEC2 en línia

Art i cultura Educació

El Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans (DIEC) és l’obra de referència que estableix la normativa lèxica de la llengua catalana. D’ençà de la seva publicació, l’abril de 2007, la segona edició del DIEC ha estat objecte de diverses actualitzacions. A través d’aquesta aplicació, l’Institut posa a l’abast dels usuaris la versió completa i més actual de l’obra, que incorpora periòdicament les esmenes que són aprovades.

L´INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS

L’Institut d’Estudis Catalans és una corporació acadèmica, científica i cultural que té per objecte l’alta recerca científica i principalment la de tots els elements de la cultura catalana. La llengua pròpia de l’Institut és el català i el seu àmbit d’actuació oficialment reconegut s’estén a les terres de llengua i cultura catalanes. La seva funció com a acadèmia de la llengua fou reconeguda l’any 1991 per la Llei 8/1991, de 3 de maig, segons la qual l’Institut és l’encarregat d’establir i actualitzar la normativa lingüística del català.

Més informació a:

Web de l’IEC:
www.iec.cat

Twitter:
https://twitter.com/iec

Facebook:
http://www.facebook.com/InstitutEstudisCatalans

INFORMACIÓ LEGAL

Són rigorosament prohibides, sense l´autorització escrita dels titulars del copyright, l´extracció, la reutilització i la reproducció en qualsevol mena de suport o el tractament informàtic del contingut d’aquesta base de dades. També n´és prohibit el lloguer, el préstec i l´accés per xarxa telemàtica o per la Internet. Les infraccions d´aquests drets estan sotmeses a les sancions establertes per les lleis.

+
Afegir a Favorits

RunKeeper - GPS Correr Caminar

Esports

Únete a los más de 25 millones de personas que usan RunKeeper para hacer que su teléfono se convierta en un entrenador personal en su bolsillo! Registra lo que corres, caminas, andas en bicicleta, realizas senderismo y ciclismo y más utilizando el GPS en tu iPhone.

Registra tu actividad física y diviértete mientras lo haces
- Observa las estadísticas detalladas respecto a tu ritmo, distancia, tiempo y calorías quemadas.
- Recibe las estadísticas, el progreso y las instrucciones de entrenamiento a través de tus auriculares con avisos de audio incorporados.
- Escucha y controla tu música durante la rutina.
- Mide tu frecuencia cardíaca con muchos de los sensores disponibles (las zonas de frecuencia cardíaca apropiadas dependen de tu peso).
- Toma fotos en el trayecto para compartir y guardar durante tu recorrido.
- Actualiza tu peso para conservar con exactitud las calorías quemadas.

Mide tu rendimiento con el paso del tiempo
- Observa un historial detallado de tus actividades (las veces que corriste, caminaste, anduviste en bicicleta) para ver cómo vas.
- Recibe notificaciones cuando alcances nuevas marcas personales y logres triunfos.
- Mide tu progreso en contraste con tus metas y objetivos.
- Sigue planes detallados que te ayuden a alcanzar objetivos de preparación fisica específicos, como correr para perder peso o correr 5k.
- Haz que cualquier actividad se convierta en una ruta para hacer nuevamente más tarde.

Comparte con amigos
- Publica estadísticas de tus actividades (mapa, distancia, calorías y tiempo), logros de preparación física y planes de entrenamiento en Facebook, Twitter y para tus amigos en RunKeeper.
- Deja que los seguidores miren los mapas en vivo de tus rutinas y carreras a medidas que avanzas (deben suscribirse a RunKeeper Elite).

Obtén una imagen más amplia de tu salud en RunKeeper.com
- Integra los datos de tu actividad con más de otras 70 aplicaciones y servicios que incluyen Fitbit, Withings, Garmin y muchas más para obtener información importante sobre tu salud general.
- Obtén informes detallados de tu nivel de actividad registrado, calorías quemadas, pérdida de peso y muchas más estadísticas con el paso del tiempo.

Registra, mide y mejora tu actividad física con RunKeeper.

Nota: el uso continuo del GPS en segundo plano puede disminuir radicalmente la vida útil de la batería.

+
Afegir a Favorits

rutesbcnverda

Jocs Viatges i turisme Vida en família

Aplicació que convida a fer un recorregut pels parcs i jardins de la muntanya de Montjuïc de Barcelona. Una ruta per cinc parcs urbans, històrics i temàtics que permet gaudir de la natura ide la ciutat a la vegada.L’aplicació permet realitzar també un joc de pistes per a tota la família, basat en la localització,que convida a descobrir les curiositats més destacadas de cada parc, fent servir en tot moment una brúixola que indica la distància i la direcció a seguir per poder-lo completar.A més, un mapa interactiu mostra el lloc on es troben localitzades les espècies vegetals més peculiars i destacades dels parcs i jardins barcelonins, amb la possibilitat d’ampliar-ne lainformació.__Aplicación que invita a hacer un recorrido por los parques y jardines de la montaña de Montjuïc de Barcelona. Una ruta por cinco parques urbanos, históricos y temáticos quepermite disfrutar a la vez de la naturaleza y de la ciudad.La aplicación permite realizar también un juego de pistas para toda la familia, basado en la localización, que invita a descubrir las curiosidades más destacadas de cada parque, usando en todo momento una brújula que indica la distancia y la dirección a seguir para poderlocompletar.Además, un mapa interactivo muestra el lugar donde se encuentran localizadas las especies vegetales más peculiares y destacadas de los parques y jardines barceloneses, con laposibilidad de ampliar la información.

+