• Filtrar apps per

Apps Family life

Afegir a Favorits

AMB Info Platges - El Cercador de les Millors Platges i Cales del litoral de Barcelona

Sports Travel & Tourism Urban life & Civic Engagement Family life

AMB Info Platges és una app gratuïta per iPhone que et permet buscar tota la informació d´interès sobre les 39 platges de l´àrea metropolitana de Barcelona. Gaudeix l´estiu!

Quin temps fa a la Barceloneta?
Quina bandera tenim avui a Castelldefels?
Com arribar a les platges de Montgat?

Descobreix-ho amb AMB Info Platges!

Característiques:
● Localitza qualsevol de les platges i cales metropolitanes, amb informació de com arribar-hi. Ja no tens excusa per a no visitar-les!
● Informa´t del temps, temperatura, estat de les ones i velocitat del vent en cada platja.
● Descobreix els serveis, instal·lacions, accessos i aparcaments que trobaràs en els recintes de totes les platges.
● Accedeix a info d´actualitat de cadascuna de les platges i cales: agenda, notícies, activitats i molt més.
● Prevenció: banderes, punts de socorrisme, recomanacions i telèfons d´emergència. Perquè et sentis més segur davant de qualsevol imprevist!
● L´aplicació és 100% gratuïta sense compres in-app de cap tipus.

Descarrega gratis AMB Info Platges i gaudeix de les millors platges de Barcelona!

Aquesta app és compatible amb tots els models d´iPhone i està optimitzada per iPhone 5 i superiors.

Tens dubtes, problemes o comentaris sobre AMB Info Platges? Escriu-nos un cetramsa@gmail.com

+
Afegir a Favorits

AMB Info Parcs - Cercador de Parcs de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

Sports Travel & Tourism Urban life & Civic Engagement Family life

AMB Info Parcs és una app gratuïta per iPhone que et permet buscar tota la informació sobre els 40 parcs urbans de l´àrea metropolitana de Barcelona (AMB).
Gaudeix de la teva ciutat!

Què fer aquest cap de setmana a Barcelona?
Quants parcs hi ha a Castelldefels o Badalona?
Quin temps tindré si vaig a un parc de Sant Cugat?

Descobreix-ho amb la app AMB Info Parcs!

Característiques de l´aplicació:
● Localitza qualsevol dels 40 parcs de AMB i obtingues informació de com arribar.
Ja no tens excusa per no visitar els millors parcs de Barcelona!
● Informa´t del temps, temperatura, serveis, activitats i plànols de cadascun dels parcs inclosos a la app.
● Descobreix tots els parcs de l´Àrea Metropolitana amb fitxes descriptives, llistat de serveis, punts d´interès, agenda d´activitats, opcions de mobilitat, etc.
● Suggeriments i queixes: contacta directament amb Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb propostes de millora, crítiques o suggeriments sobre algun dels parcs.
● L´aplicació és 100% gratuïta sense compres in-app de cap tipus.

Descarrega gratis AMB Info Parcs en el teu iPhone i gaudeix dels millors parcs de l´Àrea Metropolitana de Barcelona!

AMB Info Parcs és compatible amb tots els models d´iPhone i està optimitzada per iPhone 5, iPhone 6 i iPhone 6 Plus.

Tens dubtes, problemes o comentaris sobre l´aplicació? Escriu-nos a
cetramsa@gmail.com

+
Afegir a Favorits

eBolets Lite Setas CATALUNYA

Eating & Drinking Family life

eBolets és la primera aplicació de predicció micològica amb base científica i fiable per dispositius mòbils. Només es necessita connexió a internet per rebre els càlculs diaris de predicció que permeten visualitzar sobre el mapa de Catalunya l´aparició de les espècies: Rovelló pinetell, rovelló, rovelló vinader, fredolic, llenega negra, ou de reig, camasec, cep d´estiu, rossinyol, cep rogenc, cep i cep sureny. A la versió Lite hi ha un límit màxim de zoom, per tant la precisió empitjora. Per evitar aquesta limitiació cal utilitzar la versió de pagamanet.

L´aplicació té diferents eines per facilitar la localització dels bolets al mapa i a la realitat: Filtre per distància del boletaire cap als bolets, filtre per alçada dels bolets, localització del boletaire, localització del vehicle del boletaire i radar 3D pels bolets amb realitat augmentada.

Una vegada s´hagi actualitzat la darrera predicció, la visualització dels mapes no requereix connexió a internet, són a dintre de l´aplicació. Per tant, l´aplicació funcionarà perfectament dins del bosc, únicament requereix GPS actiu.

eBolets té l´objectiu de ser tant important com el cistell o el ganivet pels boletaires. Aquesta versió serà vàlida per a la temporada de bolets per tot l´any 2015.

+
Afegir a Favorits

Routes Sant Andreu - Discover Barcelona by walking through itineraries with offline maps

Art & Culture Travel & Tourism Family life

Barcelona has ten different districts. Did you know them? With this app we introduce you to the emblematic district of Sant Andreu and its main points, using many different routes.
How does this app work to help me visiting Sant Andreu district?
• Includes 5 routes to discover Sant Andreu
• Sant Andreu has a lot of visitable gardens and beautiful parks, some historical memory points, many industrial buildings, trade routes, emblematical churches, and selected points to offer you the best information for an amazing trip.
• Every route are available with offline maps (offline).
• Incorporating augmented reality tools for these routes to let you feel at home during this travel, without missing any interest points.

+
Afegir a Favorits

BibliosBCN

Art & Culture Education Urban life & Civic Engagement Family life

Amb BibliosBCN pots consultar les activitats que es realitzen a les Biblioteques de Barcelona, saber quina Biblioteca tens més a prop, com arribar-hi, consultar el mapa, horaris i informació bàsica. Tens accés a les activitats destacades però també pots configurar la teva selecció personal. Pots compartir la informació per sms, correu electrònic i xarxes socials. I amb l'opció de calendari pots veure totes les activitats que es fan en un dia concret. Imprescindible per conèixer tota l'oferta d'activitats de BibliotequesBCN.

+
Afegir a Favorits

OKids'Go

Family life

OKids´Go es una aplicación diseñada para que sea fácil de usar, y así, poder encontrar rápidamente y de una manera muy intuitiva aquello que buscas. Te permite localizar lugares donde ir con tus pequeños, sin importar donde estés y gracias a la geolocalización.

Simplemente indica, qué quieres encontrar y dónde lo quieres encontrar y obtendrás la oferta con fotos y detalles o en formato mapa si así lo prefieres.

Podrás encontrar los lugares según QUÉ quieres hacer y DÓNDE lo quieres hacer:
Las categorías para encontrar QUÉ quieres hacer:

- Jugar dentro: Establecimientos cerrados para el juego o entretenimiento de los pequeños, gratuitos y de pago.

- Jugar Fuera: Parques verdes o parques urbanos donde los pequeños puedan descargar energías al aire libre.

- Comer: Oferta de cafeterías o restaurantes donde poder desayunar, comer, merendar, cenar o tomar un tentempié en familia. Seleccionamos lugares en los que te sientas a gusto con tus pequeños (indicando si tienen tronas, cambiadores, área de juego, etc.)

- Visitar: Oferta de museos con actividades para toda la familia, para visitar lugares con animales (parques zoológicos, granjas, acuarios…), parques de atracciones y temáticos o espectáculos tanto en emplazamientos cerrados como abiertos.

Las opciones de DÓNDE lo quieres encontrar:

- Punto de interés turístico

- Área o distrito

- Cerca de mi

- Lugar o dirección específica

Si no indicas nada, encontrarás los lugares cerca de tu ubicación actual (cerca de mi)
Trabajamos día a día para tener la mejor oferta y más actualizada. Tú también podrás incluir aquellos lugares que conozcas y quieras compartir con el resto de usuarios de OKids’Go que, como tú, quieren disfrutar de la ciudad en familia, seguro que te lo agradecerán.

Si hay lugares que te han encantado, díselo al resto de usuarios, poniendo una buena puntuación y un pequeño comentario. Además te los podrás guardar como favoritos para encontrarlos fácilmente en un futuro.

Y si hay algo que no acaba de convencerte, también podrás comentarlo libremente para que tanto nosotros, como los establecimientos podamos mejorar y daros la mejor oferta y servicios.

“La aplicación actualmente presenta la oferta para la ciudad de Barcelona, pero esperamos llegar a otras ciudades muy pronto.”

+

    Next |