• Filtrar apps per

Apps Viatges i turisme

Afegir a Favorits

AMB Info Platges - El Cercador de les Millors Platges i Cales del litoral de Barcelona

Esports Viatges i turisme Vida urbana i participació Vida en família

AMB Info Platges és una app gratuïta per iPhone que et permet buscar tota la informació d´interès sobre les 39 platges de l´àrea metropolitana de Barcelona. Gaudeix l´estiu!

Quin temps fa a la Barceloneta?
Quina bandera tenim avui a Castelldefels?
Com arribar a les platges de Montgat?

Descobreix-ho amb AMB Info Platges!

Característiques:
● Localitza qualsevol de les platges i cales metropolitanes, amb informació de com arribar-hi. Ja no tens excusa per a no visitar-les!
● Informa´t del temps, temperatura, estat de les ones i velocitat del vent en cada platja.
● Descobreix els serveis, instal·lacions, accessos i aparcaments que trobaràs en els recintes de totes les platges.
● Accedeix a info d´actualitat de cadascuna de les platges i cales: agenda, notícies, activitats i molt més.
● Prevenció: banderes, punts de socorrisme, recomanacions i telèfons d´emergència. Perquè et sentis més segur davant de qualsevol imprevist!
● L´aplicació és 100% gratuïta sense compres in-app de cap tipus.

Descarrega gratis AMB Info Platges i gaudeix de les millors platges de Barcelona!

Aquesta app és compatible amb tots els models d´iPhone i està optimitzada per iPhone 5 i superiors.

Tens dubtes, problemes o comentaris sobre AMB Info Platges? Escriu-nos un cetramsa@gmail.com

+
Afegir a Favorits

AMB Info Parcs - Cercador de Parcs de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

Esports Viatges i turisme Vida urbana i participació Vida en família

AMB Info Parcs és una app gratuïta per iPhone que et permet buscar tota la informació sobre els 40 parcs urbans de l´àrea metropolitana de Barcelona (AMB).
Gaudeix de la teva ciutat!

Què fer aquest cap de setmana a Barcelona?
Quants parcs hi ha a Castelldefels o Badalona?
Quin temps tindré si vaig a un parc de Sant Cugat?

Descobreix-ho amb la app AMB Info Parcs!

Característiques de l´aplicació:
● Localitza qualsevol dels 40 parcs de AMB i obtingues informació de com arribar.
Ja no tens excusa per no visitar els millors parcs de Barcelona!
● Informa´t del temps, temperatura, serveis, activitats i plànols de cadascun dels parcs inclosos a la app.
● Descobreix tots els parcs de l´Àrea Metropolitana amb fitxes descriptives, llistat de serveis, punts d´interès, agenda d´activitats, opcions de mobilitat, etc.
● Suggeriments i queixes: contacta directament amb Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb propostes de millora, crítiques o suggeriments sobre algun dels parcs.
● L´aplicació és 100% gratuïta sense compres in-app de cap tipus.

Descarrega gratis AMB Info Parcs en el teu iPhone i gaudeix dels millors parcs de l´Àrea Metropolitana de Barcelona!

AMB Info Parcs és compatible amb tots els models d´iPhone i està optimitzada per iPhone 5, iPhone 6 i iPhone 6 Plus.

Tens dubtes, problemes o comentaris sobre l´aplicació? Escriu-nos a
cetramsa@gmail.com

+
Afegir a Favorits

Meetup

Música Social media Viatges i turisme

World's largest network of local groups! A Meetup can change your life... What's a Meetup? It's people meeting up in your town around a common interest. See what's happening near you. Featured by Apple in “Best New Apps”... Learn something, do something, or share something at: * Fitness Meetups * Career/Business Meetups * Hiking Meetups * Book Club Meetups * Photography Meetups * Moms/Dads Meetups * Tech Meetups * Film & Writing Meetups * New in Town Meetups * Social Meetups * Pets Meetups * Language Meetups * 1000s more! It’s Meetup magic. Find your people! Questions? Suggestions? Shoot us an email at “support@meetup.com”.

+
Afegir a Favorits

A prop d´aquí

Viatges i turisme Vida urbana i participació

Aplicació que en funció de la vostra ubicació us mostra informació dels punts d'interès de la ciutat de Barcelona més propers. Per exemple: aparcaments, restaurants, parades de taxi, farmàcies, museus, biblioteques,... Permet localitzar-los sobre un mapa o amb realitat augmentada. ---------------------------------------- Aplicación que en función de su ubicación muestra información de los puntos de interés de la ciudad de Barcelona más cercanos. Por ejemplo: aparcamientos, restaurantes, paradas de taxi, farmacias, museos, bibliotecas,... Permite localizarlos en un mapa o con realidad augmentada.

+
Afegir a Favorits

Mercè 2016 Festa Major de Barcelona

Art i cultura Música Viatges i turisme Vida urbana i participació

Mercè 2016: del 22 al 25 de setembre No ens perdis de vista! A partir del mes de setembre podràs trobar tota la programació de la festa en aquesta aplicació. De moment, en pots consultar un avançament al web. ------------------------------------------ Mercè 2016: del 22 al 25 de septiembre ¡No nos pierdas de vista! A partir del mes de septiembre podrás encontrar toda la programación de la fiesta en esta aplicación. De momento, puedes consultar un avance de la misma en la web.

+
Afegir a Favorits

BCN Visual

Art i cultura Viatges i turisme

Aquesta aplicació presenta fotografies antigues d’edificis i carrers de Barcelona. De cada imatge podem: - consultar-ne les seves dades (any, autor,descripció) - comprar-la en diferents dimensions - ubicar-la en el plànol - marca-la com vista - marcar-la com favorita - enviar-la per correu electrònic També hi ha l’apartat de Realitat Augmentada, que permet localitzar –amb l’ajuda d’un radar- els llocs més propers on hi ha fotografia. A l’enfocar l’edifici actual i superposar la fotografia antiga, es pot veure les diferències modificant en grau d’opacitat de la imatges superposada. -----------------------------------------------------------------------

+
Afegir a Favorits

Google Maps

Transport i trànsit Viatges i turisme

Gracias a la aplicación Google Maps rediseñada para iPhone y iPad, te resultará aún más rápido y sencillo navegar por tu mundo. Encuentra los mejores sitios de tu ciudad y toda la información necesaria para desplazarte hasta allí. • Mapas completos y precisos en 200 países • Navegación GPS por voz para llegar en coche, en bici y a pie • Mapas e indicaciones para llegar en transporte público en más de 2.800 ciudades • Tráfico en tiempo real, informes de incidentes y recálculo dinámico de rutas • Información detallada sobre más de 100 millones de sitios • Imágenes de interior y de Street View de restaurantes, museos y mucho más * Algunas funciones no están disponibles en todos los países.

+
Afegir a Favorits

Rutes Sant Andreu - Descobreix Barcelona fent itineraris per aquest districte amb mapes offline

Art i cultura Viatges i turisme Vida en família

La ciutat de Barcelona té 10 districtes. Ja els coneixes tots? En aquesta aplicació volem presentar-te el districte emblemàtic de Sant Andreu i els seus punts d’interès paisatgístic, patrimonial i cultural a través de rutes que es poden recórrer a peu.
Com t’ajuda l’app del Districte de Sant Andreu a conèixer la ciutat de Barcelona?
• Inclou 5 rutes per descobrir el Sant Andreu de Barcelona
• Sant Andreu té molta riquesa en els seus jardins i parcs, en la seva memòria històrica, en l’herència industrial i arquitectònica, en el seu art religiós i en les rutes comercials. Hem seleccionat aquells indrets que creiem que no pots perdre’t.
• En cada ruta t’expliquem una breu descripció de cada un dels punts emblemàtics que t’aniràs trobant.

-------------------------------------------

La Ciudad de Barcelona cuenta con 10 distritos. ¿Ya los conoces todos? En eta aplicación queremos presentarte el distrito emblemático de Sant Andreu y sus puntos de interés paisajístico, patrimoniales y culturales a través de rutes que puedes recorrer andando.
¿Cómo te ayuda la app de Distrito de Sant Andreu a conocer la ciudad de Barcelona?
• Incluye 5 rutas para descubrir el Sant Andreu de Barcelona
• Sant Andreu tiene mucha riqueza en sus jardines y parques, en su memoria histórica, en su herencia industrial y arquitectónica, en su arte religioso y en sus rutas comerciales. Hemos seleccionado aquellos rincones que creemos que no puedes perderte.
• En cada ruta te explicamos una breve descripción de cada uno de los puntos emblemáticos que te irás encontrando.

+
Afegir a Favorits

wazypark - dónde aparcar gratis en la calle de ciudades como Madrid o Barcelona sin tener que ir al parking de pago

Transport i trànsit Viatges i turisme Vida urbana i participació

Encuentra SITIOS LIBRES DÓNDE APARCAR en la calle, a la primera, en tiempo real y 100% gratis.

Acumula PUNTOS y cámbialos por DINERO en gasolina, seguros, taxi, alquileres, talleres, itv, vuelos, asistencia legal, comida a domicilio, pago de parking, la compra en el súper y mucho más! Todo desde la App.

Con WAZYPARK podrás encontrar sobre el mapa los huecos libres donde aparcar cerca de tu posición. Así de simple! A la primera! Además te guiamos al sitio con el navegador GPS. Así que olvídate de dar vueltas buscando un hueco y sin acabar en un parking de pago.

Por cada hueco libre podrás ver:

- El tiempo desde que se liberó el hueco o cuánto tiempo queda para que el sitio quede libre.
- La marca y modelo del vehículo que dejó libre el espacio, así podrás asegurarte de que el sitio libre es suficientemente grande y tu coche cabe sin problemas.

Puedes registrar tantos vehículos como quieras, solo indicando la matricula, es gratis!!

WAZYPARK UN PARKING SOCIAL, que evita atascos, tráfico y con el que ahorrarás gasolina, porque encuentras sitios libres a la primera! Seguro que tienes avisador de radares, controles de policía, localizador de gasolineras, perfecto! ... pues wazy park te ayuda con el aparcamiento.

Aparca a la primera y olvídate! wazypark – the eazy way parking !!

+
Afegir a Favorits

TripAdvisor Hotels Flights Restaurants

Menjar i beure Social media Viatges i turisme

Millones de opiniones de viajeros, fotos y mapas de TripAdvisor. Planifica tu viaje y haz que todo sea perfecto. TripAdvisor, que cuenta con más de 100 millones de opiniones y comentarios de viajeros, hace muy fácil encontrar las tarifas aéreas más económicas, los mejores hoteles, fantásticos restaurantes y divertidas cosas que hacer, vayas donde vayas. Además, con un solo toque, tendrás acceso a opciones de reserva de hoteles, restaurantes y vuelos. La aplicación para dispositivos móviles de TripAdvisor es gratis y fácil de usar. • Accede a millones de opiniones, comentarios, vídeos y fotos de viajeros. • Encuentra el hotel perfecto para ti, incluidos los ganadores del premio Travellers' Choice. • Busca restaurantes por tipo de comida, rango de precios y puntuación. • Descubre fantásticas cosas que hacer en cualquier destino. • Compara tarifas aéreas y encuentra ofertas increíbles. • Utiliza la opción Cerca de mí para descubrir las opciones que tienes cerca de ti o de cualquier dirección que introduzcas. • Encuentra respuestas a tus preguntas sobre viajes en los foros. • Añade tus propias opiniones, vídeos y fotos. • Añade hoteles, restaurantes o atracciones que no estén aún en TripAdvisor.

+
Afegir a Favorits

Slow Food Planet

Menjar i beure Viatges i turisme

Slow Food Planet - Scoprire il mondo ha il suo tempo.

Scopri il mondo attraverso le sue tradizioni, i suoi prodotti, i suoi gusti. Scopri il mondo con Slow Food Planet.

Ristoranti tipici, pasticcerie, produttori di formaggi e salumi, botteghe, mercati e pub segnalati da Slow Food sono ora a portata di iPhone e finalmente raggiungibili con Slow Food Planet.
In un viaggio in India, in vacanza a Barcellona o durante una romantica gita a Venezia potrai trovare preziosi consigli e suggerimenti per vivere il territorio attraverso i suoi sapori più autentici, in compagnia di Slow Food.

Scoprire il mondo ha un suo tempo e Slow Food Planet ti permette di farlo nel migliore dei modi grazie a tre semplici sezioni:
> Tempo per Mangiare, per deliziare il palato con una selezione di ristoranti, osterie, pizzerie, bistrot, burgherie e bar à tapas
> Tempo per Me, per vivere in pieno relax istanti unici in brunch cafè, eleganti sale da tè, pub o cocktail bar. Senza dimenticare affascinanti librerie, musei e riserve naturali.
>Tempo per Comprare, per fare acquisti in botteghe autentiche, in mercati contadini o direttamente dai produttori per non farsi sfuggire le specialità del luogo.

Controlla sempre quali sono le aree del mondo a tua disposizione, quali puoi scaricare gratuitamente e quali acquistare.

Slow Food Planet è il compagno di viaggio ideale per vivere appieno ogni meta. Con il giusto tempo. Con il giusto spirito. Quello di Slow Food.

+