• Filtrar apps per

Apps Educació

Afegir a Favorits

DIEC2 en línia

Art i cultura Educació

El Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans (DIEC) és l’obra de referència que estableix la normativa lèxica de la llengua catalana. D’ençà de la seva publicació, l’abril de 2007, la segona edició del DIEC ha estat objecte de diverses actualitzacions. A través d’aquesta aplicació, l’Institut posa a l’abast dels usuaris la versió completa i més actual de l’obra, que incorpora periòdicament les esmenes que són aprovades. L'INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS L’Institut d’Estudis Catalans és una corporació acadèmica, científica i cultural que té per objecte l’alta recerca científica i principalment la de tots els elements de la cultura catalana. La llengua pròpia de l’Institut és el català i el seu àmbit d’actuació oficialment reconegut s’estén a les terres de llengua i cultura catalanes. La seva funció com a acadèmia de la llengua fou reconeguda l’any 1991 per la Llei 8/1991, de 3 de maig, segons la qual l’Institut és l’encarregat d’establir i actualitzar la normativa lingüística del català. Més informació a: Web de l’IEC: www.iec.cat Twitter: https://twitter.com/iec Facebook: http://www.facebook.com/InstitutEstudisCatalans INFORMACIÓ LEGAL Són rigorosament prohibides, sense l'autorització escrita dels titulars del copyright, l'extracció, la reutilització i la reproducció en qualsevol mena de suport o el tractament informàtic del contingut d’aquesta base de dades. També n'és prohibit el lloguer, el préstec i l'accés per xarxa telemàtica o per la Internet. Les infraccions d'aquests drets estan sotmeses a les sancions establertes per les lleis.

+
Afegir a Favorits

Barcelona al mòbil

Art i cultura Negocis i treball Educació Notícies, opinió i llibres Transport i trànsit Viatges i turisme Vida urbana i participació

Barcelona al mòbil permet accedir directament a tots els serveis per a mòbils de l'Ajuntament de Barcelona: aplicacions natives, que es poden descarregar des del Market, serveis web, SMS i RSS. ......................... Barcelona al mòbil permite acceder directamente a todos los servicios para móviles de l'Ajuntament de Barcelona: aplicaciones nativas, que se pueden descargar des del Market, servicios web, SMS y RSS. .............. Barcelona al mòbil provide direct Access to mobile services of Barcelona City Council: applications, web mobile, SMS and RSS.

+
Afegir a Favorits

BibliosBCN

Art i cultura Educació Vida urbana i participació Vida en família

Amb BibliosBCN pots consultar les activitats que es realitzen a les Biblioteques de Barcelona, saber quina Biblioteca tens més a prop, com arribar-hi, consultar el mapa, horaris i informació bàsica. Tens accés a les activitats destacades però també pots configurar la teva selecció personal. Pots compartir la informació per sms, correu electrònic i xarxes socials. I amb l'opció de calendari pots veure totes les activitats que es fan en un dia concret. Imprescindible per conèixer tota l'oferta d'activitats de BibliotequesBCN.

+
Afegir a Favorits

gencat

Educació Vida urbana i participació

Aplicació que aplega serveis per a mòbils, creats per la Generalitat de Catalunya o per persones terceres a partir de les dades que obre aquesta institució.

Hi trobareu serveis diversos:
• Trànsit: càmeres i incidències viàries.
• El temps: predicció meteorològica per municipis, marítima, pirenaica i radar de pluges.
• Mou-te: horaris i itineraris en transport públic.
• Rodalies: horaris i incidències del servei de rodalia de Barcelona.
• Equipaments: museus, hospitals, biblioteques... més de 40 mil equipaments de Catalunya georeferenciats.

I molts altres com informació d’actualitat, la consulta del DOGC, els tests del servei ‘Posa’t a prova’; adreces i telèfons dels organismes i empreses públics...

L´aplicació aplega els serveis que estan disponibles per al vostre mòbil: aplicacions natives o webs optimitzades per mòbil. Podeu seleccionar els serveis del vostre interès i mantenir-vos informats de novetats i actualitzacions.

+
Afegir a Favorits

IESE

Negocis i treball Educació

El IESE es internacionalmente reconocido como una de las mejores escuelas de dirección de Europa. Con esta aplicación podrás acceder a: - Las ultimas noticias, videos y principales fuentes de redes sociales. - Agenda de eventos del IESE. - Últimas publicaciones. - Información de los campus usando realidad aumentada.

+
Afegir a Favorits

My Mobile UOC (Official)

Educació

Aplicación oficial de la UOC. Els principals recursos de la UOC al teu mòbil. La meva UOC mòbil és la nova aplicació per a dispositius mòbils del Campus Virtual de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). La meva UOC mòbil és pensada per a respondre a les necessitats de tots els estudiants de la UOC. Per això des d’aquesta aplicació podràs accedir d’una manera àgil a les aules per a seguir la docència, consultar si tens missatges nous a la bústia, consultar els recursos d’aprenentatge en tots els formats disponibles i gestionar les cites de l’agenda. A més, podràs estar al dia de tot el que passa a la UOC amb les Notícies i les alertes. Aquesta aplicació no disposa de totes les prestacions del Campus Virtual, sinó que ofereix una selecció de les eines i continguts que treuen més profit dels dispositius mòbils. Els mesos vinents s’aniran ampliant les prestacions i eines disponibles. La meva UOC mòbil ha estat desenvolupada per Orange per a la UOC. *** Castellano *** Los principales recursos de la UOC en tu móvil. Mi UOC móvil es la nueva aplicación para dispositivos móviles del Campus Virtual de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Mi UOC móvil está pensada para responder a las necesidades de todos los estudiantes de la UOC. Por eso desde esta aplicación podrás acceder de forma ágil a tus aulas para seguir la docencia, consultar si tienes mensajes nuevos en el buzón, consultar los recursos de aprendizaje en todos los formatos disponibles y gestionar las citas de tu agenda. Además, podrás estar al día de todo lo que pasa en la UOC con las Noticias y las alertas. Esta aplicación no dispone de todas las funcionalidades del Campus Virtual, sino que ofrece una selección de aquellas herramientas y contenidos que mejor sacan provecho de los dispositivos móviles. En los próximos meses se irán ampliando las prestaciones y herramientas disponibles. Mi UOC móvil ha sido desarrollada por Orange para la UOC. *** English *** My Mobile UOC is the new application for mobile devices for the Universitat Oberta de Catalunya (Open University of Catalonia, UOC) Virtual Campus. My Mobile UOC is designed in response to the needs of all of the UOC’s students. It lets you easily access classrooms, see whether you have any new messages in your mailbox, view the learning resources in all the formats available and manage any appointments you have in your agenda. You can also keep up-to-date with everything going on at the UOC through the News section or the alerts. This app doesn’t offer all the features to be found on the Virtual Campus, instead it provides a selection of tools and contents that can make the most of mobile devices. The features and tools available will be added to over the coming months. My Mobile UOC has been developed for the UOC by Orange .

+
Afegir a Favorits

Història de Catalunya de la Pilarín

Educació Vida en família

Adaptació de l’emblemàtic llibre dels anys 70, Història de Catalunya, que va apropar els nens a Catalunya. És un recorregut pels episodis més significatius de la història del nostre país.

Inicialment editat per Martín Casanovas i escrit per Oriol Vergés. Al 2012, reeditat per Edicions 62 amb una versió actualitzada amb la qual es basa aquest aplicatiu.

L’aplicatiu té dues finalitats:
- la pedagògica, amb informació exhaustiva de la història de Catalunya.
i
- la lúdica, els nens puguin jugar i passar-ho bé amb la més moderna tecnología.

L´App està locutat en 3 idiomes: català, castellà i anglès.

+
Afegir a Favorits

Guia FP

Educació

Ja pots consultar tota l´oferta educativa de Formació Professional de Barcelona des del teu iPhone: més de 150 titulacions, set nous cicles i una nova família professional!! Ara més fàcil que mai.

+
Afegir a Favorits

Uniscat

Educació

Uniscat és l'única aplicació a l'AppStore que tracta amb amplitud la connexió real entre les principals universitats catalanes. Uniscat et permet estar plenament informat del complicat món de la universitat. Totes les novetats, informació i qualsevol altre dubte al respecte serà resolt. La seva eficàcia, el seu disseny minimalista i ser una aplicació esperada són els trets característics d'aquesta aplicació. Les característiques principals de l'aplicació són: Nou universitats catalanes perfectament adaptades personalment. ∞ (Universitat Politècnica de Catalunya) ∞ (Universitat de Lleida) ∞ (Universitat Pompeu Fabra) ∞ (Universitat Ramon Llull) ∞ (Universitat de Vic) ∞ (Universitat Rovira i Virgili), ∞ (Universitat Autònoma de Catalunya) ∞ (Universitat de Barcelona) ∞ (Universitat de Girona). Que incorporen: # Informació detallada de cada universitat. (Carrer, ubicació, telèfon, e-mail, fax, web, etc.) # Informació històrica per conèixer la universitat a fons. # Graus estructurats per especialitats (Ciències de la salut, ciències, biociències, arts i humanitats, ciències socials i jurídiques, enginyeries). # Nota de tall de cada facultat de grau. (Ex: Eng Informàtica - FIB, EUPMT, EPSEVG). # Ponderacions actualitzades pel 2013. (S'actualitzarà pel 2014.) # Sistema d'opinions integrat a cada universitat oferint l'oportunitat d'afegir comentaris amb un mot. Les opinions es revisaràn diariament en busca de comentaris inadequats. Si realment us ha servit d'ajuda comenteu positivament l’aplicació, ens doneu forces per continuar. Gràcies.

+
Afegir a Favorits

UB Avisos de qualificacions i expedient acadèmic

Educació

L’aplicació «UB Avisos de qualificacions i expedient acadèmic» et notifica les teves qualificacions al moment, mitjançant un missatge gratuït.

Què et permet fer l’aplicació?

- Rebre avisos sobre les teves qualificacions en el moment en què es publiquen.

- Consultar les qualificacions tant provisionals com definitives de les convocatòries de gener, juny i setembre.

- Saber el dia, l’hora i el lloc de la revisió d’examen en el cas de les qualificacions provisionals.

- Consultar l’expedient acadèmic de tots els teus ensenyaments, tant del curs actual com dels cursos anteriors. Hi trobaràs la informació de cada ensenyament ordenada per cursos.

- Rebre avisos referents a la reclamació de documentació i a la resolució de la teva beca general i de mobilitat

Els ensenyaments consultables a través de l’aplicació són els de primer i segon cicle, grau, màster universitari, idiomes de l’EIM i llengua catalana dels Serveis Lingüístics.

Descarrega’t l’aplicació i accedeix a tota la informació sols amb l’identificador i la contrasenya que ja utilitzes a Món UB.

Vídeo de l´aplicació:
http://www.youtube.com/watch?v=coqMWWi86mI&list=UU_GiZI1PNCEPJ3lP_21Vtiw&index=1&feature=plcp

Adreça electrònica del desenvolupador: suportapp@ub.edu

+
Afegir a Favorits

La Salle AR

Educació

Ya tienes disponible desde tu móvil la aplicación de Realidad Aumentada de La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull. En la APP encontrarás vídeos con información sobre la institución, el campus, y los programas de grado y de máster. Sólo tienes que descargarte la aplicación y escanear las imágenes que tengan el logo AR. Sigue a La Salle Campus Barcelona: www.salleurl.edu blogs.salleurl.eduYoutube.com/LaSalleBCN Facebook.com/LaSalleBCN Twitter.com/LaSalleBCN Linkedin.com/company/la-salle-bcn ------------------------------------------------------------------------- Ja tens disponible des del teu mòbil l'aplicació de Realitat Augmentada de La Salle Campus Barcelona – Universitat Ramon Llull. En la APP trobaràs vídeos amb informació sobre la institució, el campus, i els programes de grau i de màster. Només has de descarregar-te l'aplicació i escanejar les imatges que tinguin el logo AR. Segueix a La Salle Campus Barcelona: www.salleurl.edu blogs.salleurl.eduYoutube.com/LaSalleBCN Facebook.com/LaSalleBCN Twitter.com/LaSalleBCN Linkedin.com/company/la-salle-bcn

+
Afegir a Favorits

UPF Qualificacions

Educació

La consulta de qualificacions UPF et permet consultar les teves notes de la Universitat Pompeu Fabra des de qualsevol lloc, a partir del mateix moment de la seva publicació. Només has de descarregar-te l’aplicació i identificar-te amb el teu usuari i contrasenya igual que si accedeixes des del teu PC.

+