• Filtrar apps per

Apps

Zoo 120 anys

Zoo 120 anys

Distribució de puntuació

Indispensable (0)

Bona (1)

Regular (0)

Anar a Google Play Veure codi QR

Aplicació commemorativa del 120è aniversari del Zoo de Barcelona.Permet viatjar en el temps mostrant fotografies de l´evolució dels diferents espais del Zoo al llarg de la seva història. Es pot també realitzar un joc de pistes basat en la localització que permet descobrir les curiositats més destacades del Zoo i dels seus animals tot passant una bona estona, fent servir una brúixola per arribar-hi.Una vegada s’arriba a cadascun dels espais es proposen una sèrie de reptes que s´hauran de resoldre fixant-se bé en els animals i l´entorn del Zoo.__Aplicación conmemorativa del 120º aniversario del Zoo de Barcelona.
Permite viajar en el tiempo mostrando fotografías de la evolución de los diferentes espacios del Zoo a lo largo de su historia.
Se puede también realizar un juego de pistas basado en la localización que permite descubrir las curiosidades más destacadas del Zoo y de sus animales pasando un buen rato, usando una brújula para orientarse y llegar a los lugares indicados.
Una vez se llega a cada uno de los espacios se proponen una serie de retos que se deberán resolver fijándose bien en los animales y en el entorno del Zoo.
.

Versió gratuïta