• Filtrar apps per

Apps

Wikiloc Navegació Outdoor GPS

Wikiloc Navegació Outdoor GPS

Anar a Google Play Veure codi QR

Wikiloc App - Ara amb mapes topogràfics offline! Gaudeix de mapes offline de tot el món de forma gratuita per utilitzar-los sense connexió de dades
Crea les teves excursions i comparteix-les amb els teus amics a les xarxes socials. Grava les teves rutes a l´aire lliure sobre un mapa, fes fotos al llarg de la ruta i puja-ho tot directament a Wikiloc des del teu Android.
Descobreix milions de rutes per a realitzar a l’aire lliure, fins i tot en els llocs més recòndits del planeta. Pots escollir entre córrer, senderisme, ciclisme, bicicleta de muntanya, caiac i fins a 45 activitats diferents disponibles.
Vols més? Transforma el teu mòbil en un navegador GPS! Per una petita quota pots fer servir el teu móbil per a que et guii per qualsevol ruta com si fos un navegador GPS amb indicador de rumb i alertes sonores per avisar-te si et separes de la ruta.
Ara qui tú decideixis podrà veure on et trobes mentre realitzes una ruta
Entra a formar part de la comunitat de Wikiloc.com on podràs conèixer a més de un milió i mig d’entusiastes de l’esport, viatgers i amants de la natura que compartim les nostres experiències a través d’itineraris GPS.
T’esperem a http://ca.wikiloc.com!
.

Versió gratuïta