• Filtrar apps per

Apps

Vueling - Vols barats

Vueling - Vols barats

Distribució de puntuació

Indispensable (1)

Bona (1)

Regular (0)

Anar a Google Play Veure codi QR

App Vueling: vola a més de 100 destinacions amb tarifes que s´adapten a tuTria com vols volar amb els avantatges que et donen les tarifes Vueling: posem totes les facilitats a l´abast de la teva mà!A més a més, ara App Vueling se sincronitza amb el teu Sony SmartWatch per a què puguis consultar tota la informació dels teus vols i les promocions de Vueling de la manera més còmoda.
* RESERVA ELS TEUS VOLS
Tria una destinació i fes la reserva des de la teva aplicació mòbil de manera fàcil i ràpida. Pots triar la tarifa que més s´ajusti a les teves necessitats, i fins i tot combinar-les!
* CHECK-IN I TARGETES D´EMBARCAMENT
El check-in es pot realitzar fins a 4 hores abans de la sortida del vol. Pots descarregar-te les targetes d´embarcament mòbil des de l´aplicació i fins i tot desar-les a la galeria de fotos. Les targetes d´embarcament al mòbil ja estan disponibles a més de 50 aeroports.
* ESTAT DELS VOLS
Segueix en tot moment la informació sobre l´arribada i la sortida dels teus vols, els horaris, el terminal, la porta d´embarcament...
* SMARTWATCH
Sincronitza la teva aplicació de Vueling amb el teu rellotge Sony i rep notificacions, consulta les reserves que tinguis desades i l´estat dels vols que segueixis des de l´aplicació.
* LES MEVES RESERVES
Accedeix a totes les teves reserves, canvia els teus vols i assigna els seients des de la mateixa aplicació.
* CONFIGURACIÓ
Agilita l´emplenament de les dades durant el procés de reserva dels teus vols desant les dades del teu compte myvueling i de la teva targeta de pagament amb total seguretat.
* NOTIFICACIONS
Estigues al dia de totes les nostres promocions amb el servei de notificacions.
* AJUDA
Coneix quines són les preguntes més freqüents dels nostres passatgers i troba informació útil sobre els seients, el canvi de vols, les targetes d´embarcament, i molta informació més.
* CONTACTE
Accedeix als telèfons dels serveis de Vueling per tal que ens puguis trucar des d´on et trobis.
* XARXES SOCIALS
Comparteix de manera instantània al Twitter i al Facebook les teves experiències amb Vueling.
…I el que ens demanis: gràcies als teus comentaris i suggeriments seguim treballant per oferir-te molts altres serveis i millorar la teva experiència Vueling des de l´aplicació.
.

Versió gratuïta