• Filtrar apps per

Apps

Vicing

Vicing

Distribució de puntuació

Indispensable (0)

Bona (1)

Regular (0)

Anar a Google Play Veure codi QR

Amb aquesta aplicació podràs veure l´estat de totes les estacions de Bicing, agrupar les teves estacions preferides i, a més, un mapa del Bicing de tota la ciutat.Aquesta aplicació té totes les funcionalitats de l´aplicació oficial del Bicing, i a més:- Agrupa els teus preferits per colors! Els de casa, els de la feina...- Escull una estació, i deixa que Google Navigation et proposi una ruta!- Troba els carrils bici de Barcelona.- Busca estacions, direccions de carrers, noms de restaurants i el que tu vulguis des de l´aplicació.- Informació al primer click. Prou ja d´splashscreens i pantalles de menú!- Escull on és casa teva, fent un click llarg sobre un punt del mapa. Així, quan el mobil no pugui determinar on ets, et centrarà a casa automàticament.- Visualitza l´estat de les estacions per punts, no per colors. Oblida´t d´indicar-li a l´app si vas a agafar una bicicleta o a deixar-la!- Estigues informat de tots els tuits de @bicing!- Utilitza "My Bicing", l´aplicació per a tenir el seguiment del teu ús personal del Bicing. Que no et cobrin de més!
Si us plau, comenta´ns què t´agrada i què no t´agrada de l´aplicació. I si tens algun suggeriment, envia´ns un mail! Els llegim tots i en responem encara més!
Si trobes que l´aplicació t´és útil, si us plau, planteja´t comprar la versió PRO. Gràcies!
- La informació sobre les estacions provè de Citybikes: http://citybik.es- La informació sobre els carrils bici s´ha extret del PDF que ens facilita la web de l´Ajuntament de Barcelona: http://w3.bcn.cat- La funcionalitat "My Bicing" utilitza l´aplicació amb el mateix nom desenvolupada per en Manel Simon: http://kcy.me/70xn- La funcionalitat "Twitter" utilitza l´aplicació "@bicing" de Crema.cat per a funcionar: http://kcy.me/70xl
.

Versió gratuïta