• Filtrar apps per

Apps

Time Out Barcelona

Time Out Barcelona

Distribució de puntuació

Indispensable (0)

Bona (6)

Regular (0)

Anar a Google Play Veure codi QR

Aprofita al màxim l’oci i la cultura de Barcelona amb l’aplicació de Time Out Barcelona per a dispositius Android. Barcelona és plena de possibilitats i ara les pots trobar al teu telèfon. L´aplicació de Time Out Barcelona et dóna accés a totes les activitats per fer a la ciutat: concerts, exposicions, pel•lícules, obres de teatre, festes, tallers... És l´agenda més completa de la ciutat actualitzada diàriament.Si estàs fora de casa com si planifiques des del sofà del menjador, és molt senzill organitzar els dies i les nits a Barcelona i convidar als teus amics.
I a més és gratis!
Característiques:
Geolocalització. L´aplicació utilitza la teva posició geogràfica per recomanar-te les activitats i els llocs que tens més a prop en cada moment. Només cal prémer sobre ´Mapa´.Fàcil d´utilitzar. Tant si busques un concert com un restaurant, pots moure´t pel contingut de l´aplicació seleccionant el tipus d´activitat, la zona i, fins i tot, el tipus de cuina.Crítiques independents. Els millors restaurants i bars de Barcelona escollits pels nostres especialistes. I abans d´anar al cine o al teatre, llegeix què diuen els nostres crítics.
Actualitzacions regulars. Actualitzem diàriament les activitats i crítiques perquè puguis tenir la informació més completa de l´oci i la cultura de Barcelona.
Si tens problemes amb l´aplicació, sisplau contacta´ns a http://community.timeout.comAprovecha al máximo el ocio y la cultura de Barcelona con la aplicación de Time Out Barcelona para dispositivos Android.Barcelona está llena de posibilidades y ahora las puedes encontrar en tu teléfono. La aplicación de Time Out Barcelona te da acceso a todas las actividades para hacer en la ciudad: conciertos, exposiciones, películas, obras de teatro, fiestas, talleres ... Es la agenda más completa de la ciudad actualizada diariamente.Si estás fuera de casa como si planificas desde el sofá del comedor, es muy sencillo organizar los días y las noches en Barcelona e invitar a tus amigos.
Y además es gratis!
Características:
Geolocalización. La aplicación utiliza tu posición geográfica para recomendarte las actividades y los lugares que tienes más cerca en cada momento. Basta con pulsar sobre ´Mapa´.Fácil de utilizar. Tanto si buscas un concierto como un restaurante, puedes moverte por el contenido de la aplicación seleccionando el tipo de actividad, la zona y, incluso, el tipo de cocina.Críticas independientes. Los mejores restaurantes y bares de Barcelona escogidos por nuestros especialistas. Y antes de ir al cine o al teatro, lee lo que dicen nuestros críticos.
Actualizaciones regulares. Actualizamos diariamente las actividades y críticas para que puedas tener la información más completa del ocio y la cultura de Barcelona.
Si tienes problemas con la aplicación, por favor contáctanos a http://community.timeout.com
.

Versió gratuïta