• Filtrar apps per

Apps

Revista Esguard

Revista Esguard

Anar a Google Play Veure codi QR

ESGUARD és la primera revista en català nadiua per a tauletes. Cada setmana hi trobaràs continguts de qualitat pensats per treure tot el potencial de la teva tauleta, en la teva llengua.La capçalera recupera un mot català en desús, però amb un doble significat que retrata exactament l´esperat de la revista: Esguard vol dir mirada, però també vol dir complicitat.Cada setmana, hi trobaràs una mirada desacomplexada sobre Catalunya i la seva gent, amb un format interactiu multimèdia. ESGUARD fa un repàs a com han abordat els opinadors més destacats del país el tema més important de la setmana.ESGUARD compta amb 12 columnistes de primer nivell, que s´alternen cada setmana de tres en tres.ESGUARD presenta cada setmana el perfil de dos o tres personatges que cal tenir en compte. Encara no són a dalt de tot, però van en camí de ser-hi.ESGUARD prova i ressenya objectes i coses que són innecessàries, però que a tothom ens agradaria tenir.
El cor de cada número d´ESGUARD és una conversa distesa i informal amb personalitats rellevants i destacats. Màrius Serra, Matthew Tree, Toni Aira i Txe Arana fan torns cada setmana per parlar amb gent de la cultura, la política, l´esport i la societat civil. El resultat és una entrevista multimèdia que ocupa l´espai central d´ESGUARD.
La subscripció anyal a ESGUARD es gratuïta. Cada setmana podràs descarregar el teu exemplar a la tauleta. 52 números per any, gratuïts per gentilesa dels nostres patrocinadors. Els exemplars anteriors sempre hi seran disponibles en forma gratuïta.Mirando es la primera revista en catalán nativa para tabletas. Cada semana encontrarás contenidos de calidad pensados ​​para sacar todo el potencial de tu mesita, en tu lengua.La cabecera recupera una palabra catalán en desuso, pero con un doble significado que retrata exactamente el esperado de la revista: Esguard significa mirada, pero también quiere decir complicidad.Cada semana, encontrarás una mirada desacomplejada sobre Cataluña y su gente, con un formato interactivo multimedia.Mirada hace un repaso a cómo han abordado los opinadores más destacados del país el tema más importante de la semana.Mira cuenta con 12 columnistas de primer nivel, que se alternan cada semana de tres en tres.Miradas presenta cada semana el perfil de dos o tres personajes a tener en cuenta. Todavía no están arriba de todo, pero en camino de estar.Mira prueba y reseña objetos y cosas que son innecesarias, pero que a todos nos gustaría tener.
El corazón de cada número de mirada es una conversación distendida e informal con personalidades relevantes y destacados. Màrius Serra, Matthew Tree, Toni Aira y Txe Arana se turnan cada semana para hablar con gente de la cultura, la política, el deporte y la sociedad civil. El resultado es una entrevista multimedia que ocupa el espacio central de mirada.
La suscripción anual a mirar es gratuita. Cada semana podrás descargar tu ejemplar en la mesilla. 52 números por año, gratuitos por gentileza de nuestros patrocinadores. Los ejemplares anteriores siempre estarán disponibles en forma gratuita.
.

Versió gratuïta