• Filtrar apps per

Apps

Pushbullet

Pushbullet

Distribució de puntuació

Indispensable (1)

Bona (1)

Regular (0)

Anar a Google Play Veure codi QR

Pushbullet mostra totes les notificacions del telèfon en el vostre ordinador perquè mai no en perdeu cap!Pushbullet també us permet enviar notificacions a vosaltres mateixos i als vostres amics!
Per què enviar notificacions amb Pushbullet? Perquè és la forma més fàcil i ràpida de trametre casi qualsevol cosa al vostre telèfon o als dels vostres amics.
Què es pot enviar amb Pushbullet? Envieu enllaços, imatges, arxius, llistes, notes, i moltes coses més a la barra d´avisos del telèfon, al vostre ordinador o a un amic, de manera vertaderament ràpida.
Què fa que Pushbullet sigui tan útil?
Senzill! És la manera més fàcil de traslladar coses des de l´ordinador al telèfon i viceversa. És també ideal per enviar-les des d´un dispositiu Android a un altre, o entre amics!
En enviar un arxiu amb Pushbullet, aquest és automàticament descarregat i us espera en forma de notificació. Pitjant a la notificació, el fitxer és obert instantàniament sense haver d´anar a buscar-lo al correu electònic o una carpeta de DropBox.
Amb Pushbullet també podeu fer push d´enllaços directament al centre de notificacions del vostre telèfon mòbil. Només haureu de prémer damunt la notificació per obrir l´enllaç.
Enlloc d´haver de buscar una adreça a l´ordinador i anar copiant-la al telèfon, podeu fer-ne push molt fàcilment. Això obrirà Google Maps directament des de la notificació, estalviant així molt de temps.
I això és tan sols el principi, també podeu fer push de llistes, notes i recordatoris, entre d´altres.
Pushbullet us permet controlar la vostra barra de notificacions facilitant posar-hi qualsevol cosa que desitgeu. Les notificacions de Pushbullet són molt útils per com de fàcil és accedir-hi, fent-ne el millor lloc per enviar-vos missatges o recordatoris a vosaltres mateixos per després accedir-hi quan són necessaris.
Pushbullet també funciona a les tauletes! Comproveu-ho!
Aquesta aplicació funciona encara millor quan està en sincronia amb l´extensió per Chrome i Firefox, la qual podeu descarregar aquí:
Chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/pushbullet/chlffgpmiacpedhhbkiomidkjlcfhogd
Firefox: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/pushbullet/
.

Versió gratuïta