• Filtrar apps per

Apps

Pingpong BCN

Pingpong BCN

Distribució de puntuació

Indispensable (1)

Bona (0)

Regular (0)

Anar a l'Apple Store Veure codi QR

(ES)

Pingpong BCN te conecta a todas las mesas de pingpong en Barcelona desde tu dispositivo.

Cada comunidad puede beneficiarse de mesas de pingpong públicas. Son un lugar para que la gente de la ciudad, recién llegados, turistas y cada persona puedan encontrarse, hacer ejercicio y disfrutar.

Barcelona tiene una gran cantidad de mesas de pingpong localizadas en parques, calles, montañas y playas. ¿Quieres mostrar tu técnica de pingpong con orgullo cerca de la Sagrada Familia, una de las obras magníficas de Gaudí? ¿O te apetece relajarte con los aficionados de pingpong de Barcelona por la playa de la Barceloneta al atardecer?

¡Ahora es muy fácil con Pingpong BCN!

- Es el mapa más preciso sobre la ubicación de las mesas de pingpong en Barcelona. Hemos visitado cada una de ellas en la ciudad para guiarte directamente a la ubicación correcta. No pierdas nunca más el tiempo para encontrar una mesa.
- Pingpong BCN tiene detalles y fotos de cada mesa de pingpong. Sabrás antes de ir la cantidad de mesas de cada ubicación, sus estados, ocupaciones, distancia y más práctico de todo, un anticipo del ambiente a través de fotos.
- Puedes marcar tus mesas favoritas e invitar a tus amigos a jugar contigo a cualquier mesa de pingpong.
- Claramente todos son bienvenidos a contribuir añadiendo mesas de pingpong secretas que nadie conoce a nuestro mapa de pingpong, justo y fácilmente desde la aplicación.

¿Estás listo para jugar un poco de pingpong en Barcelona?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(CAT)

Pingpong BCN et connecta amb totes les taules de pingpong de Barcelona des del teu dispositiu.

Cada comunitat pot beneficiar-se de taules de pingpong públiques. És un lloc per a que locals, nouvinguts, túristes i tothom es barregi, faci exercici i s’ho passi bé.

Barcelona ofereix una gran quantitat de taules de pingpong públiques als parcs, carrers, muntanyes i platges. Vols mostrar la teva habilitat al pingpong a prop de la magnífica Sagrada Família d’en Gaudí durant la teva estada a Barcelona? O potser vols relaxar-te amb els amants locals del pingpong a prop de la platja de la Barceloneta al capvespre?

Ara és molt fácil amb Pingpong BCN!

- És el mapa més acurat de taules de pingpong de Barcelona. Hem visitat cadascuna d’aquestes a la ciutat per asegurar-nos de que et guiem directament a la posición exacta. No perdis el temps cercant una taula de pingpong mai més.
- La aplicació conté detalls i fotos de cada taula de pingpong. Sabràs el número de taules a cada lloc, el seu estat, disponibilitat i, el més important, una vista prèvia de l’ambient a través de les fotos.
- Pots marcar les teves taules preferides i convidar els teus amics a jugar amb tú a qualsevol d’elles.
- També pots contribuir a completar el mapa afegint taules de pingpong que no hem trobat encara directament des de l’aplicació.

Estàs preparat per a jugar una mica a pingpong? .

Versió gratuïta disponible en Català, Anglès i Castellà.