• Filtrar apps per

Apps

Spotoops - Aparca sense dubtes

Spotoops - Aparca sense dubtes

Anar a Google Play Veure codi QR

SPOTOOPS és una eina gratuïta en forma d´app útil i diferent que facilita els aparcaments a la via pública mitjançant acords entre conductors.Els usuaris de SPOTOOPS estableixen acords de relleu entre ells de manera inequívoca, permetent trobar aparcament gratuït al carrer ràpidament, evitant donar voltes de més, estalviant temps, combustible i emissions.
Geolocaliza, OFEREIX, CERCA I COMPARTEIX
El seu funcionament consisteix en quatre accions bàsiques i fàcils.
● Geolocaliza teu vehicle, recordaràs on l´has aparcat. ● Ofereix la plaça de pàrquing que ocupes, si tu no ho fas ningú ho farà per tu. ● Cerca al mapa, la plaça de pàrquing el relleu t´interessa. ● Acorda, envia sol·licituds de relleu i aconsegueix un acord de relleu.
CARACTERÍSTIQUES
● Ràpid i senzill accés a l´app. ● Al donar-te d´alta com a usuari (el teu Nick, tipus de cotxe i color) pots fer servir l´aplicació amb diferents vehicles. ● SPOTOOPS un usuari comunica amb un altre, i s´arriba a un acord entre dues. Si l´acord és satisfactori pots valorar la persona. ● No volem cap dada personal teva, només prova-i digues què t´ha semblat. Això és tot, amics!
OOPS! I RECORDA ...
No donis més voltes. Ofereix, cerca i acorda un relleu amb els teus amics, companys de treball, veïns, etc ....
● Acorda fàcilment una plaça de pàrquing al carrer i ve al teu destí. ● Simplement ofereix i comparteix per a ser part de la solució.
SPOTOOPS t´anima a sumar-te a un moviment social i col·laboratiu al servei de les persones. Compartint i unint petites accions disminuïm el problema. Suma´t al pàrquing organitzat! TU MATEIX!
Et convidem a descobrir l´abast de SPOTOOPS, t´agraïm l´interès i seguim treballant per intentar sorprendre molt aviat. Gràcies!
.

Versió gratuïta