• Filtrar apps per

Apps

OKidsGo

OKidsGo

Anar a Google Play Veure codi QR

OKids´Go és una aplicació disenyada per a què sigui fàcil d’usar, i així, poder trobar ràpidament i d‘una manera molt intuitiva allò que busques. Et permet localitzar llocs on anar amb els teus petits, sense importar on estiguis i gràcies a la geolocalització. Simplement indica, què vols trobar i on ho vols trobar i obtindràs l’oferta amb fotos i detalls o en format mapa si així ho prefereixes. Podràs trobar els llocs segons QUÈ vols fer o ON ho vols fer:Les categories per trobar QUÈ vols fer: Jugar dins: Establiments tancats per a el joc o entreteniment dels petits, gratuïts i de pagament. Jugar fora: Parcs verds o parcs urbans on els petits poden descarregar energies a l’aire lliure.Menjar: Oferta de cafeteries o restaurants on poder esmozar, dinar, berenar, sopar o prendre alguna cosa en família. Seleccionem llocs en els que et sentis bé amb els teus petits (indicant si tenen trones, cambiadors, àrea de joc, etc.)Visitar: Oferta de museus amb activitats per a tota la família, per visitar llocs amb animals (parcs zoològics, granges, aquaris…), parcs d’atraccions i temàtics o espectacles tanto en llocs tancats i oberts. Las opciones d’ON ho vols trobar: Punts d’interès turísticÀrea o districteA prop meuLloc o direcció específicaSi no indiques res, trobaràs llocs prop de la teva ubicació actual (a prop meu)Treballem dia a dia per tenir la millor oferta i més actualitzada . Tu també podràs incloure aquells llocs que coneguis i vulguis compartir amb la resta d´usuaris de OKids´Go que, com tu, volen gaudir de la ciutat en família, segur que t´ho agrairan.Si hi ha llocs que t´han encantat, diga-ho a la resta d´usuaris, posant una bona puntuació i un petit comentari. A més te´ls podràs guardar com a favorits per trobar-los fàcilment en un futur .
I si hi ha alguna cosa que no t’acaba de convèncer, també ho podràs comentar lliurement perquè tant nosaltres, com els establiments puguem millorar i donar-vos la millor oferta i serveis.
" L´aplicació actualment presenta l´oferta per a la ciutat de Barcelona, ​​però esperem arribar a altres ciutats molt aviat. "
.

Versió gratuïta