• Filtrar apps per

Apps

Mostres Gratis

Mostres Gratis

Anar a Google Play Veure codi QR

Comerços de Catalunya on podeu obtenir mostres gratuïtes! La 1a Guia onlineUna mostra gratuïta, és una versió reduïda d´un producte que es regala sense cap cost. Les mostres gratuïtes es lliuren habitualment des dels punts de venda i durant un període de promoció.
MOSTRESGRATIS.CAT / MOSTRESGRATIS.COM és un projecte pioner nascut per esdevenir "La primera guia online, de comerços de Catalunya on poder obtenir mostres gratuïtes". Amb aquesta finalitat, hem seleccionat per començar, algunes de les ciutats més atractives, basant-nos en criteris de riquesa del seu teixit comercial i el nombre d´habitants. Entre elles, trobareu Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Sabadell, Terrassa i moltes més.
L´aplicació per a mòbils proporciona una navegació fàcil per a l´usuari. Amb tota la informació actualitzada i detallada, és ideal per a un dia de compres, tot passejant per la vostra ciutat. Sota la premissa "Provar, decidir, comprar", la nostra APP presenta les següents característiques.
Prestacions més destacades:
-Cerca simple per: categoria de l´activitat comercial o per mostres destacades.-Cerca avançada per: Nom de la botiga; Districtes; Marca del producte; Compra requerida.-Localització sobre mapa dels comerços anunciants.-Imatges i descripcions detallades de les mostres.-Possibilitat de gestionar les mostres des del Panell de control (especial per a comerços)-Publicació gratuïta i il·limitada de mostres amb un sol compte d´usuari.-Compartir els continguts en les xarxes socials
Objectius socials i econòmics:
1 - Fomentar el consum responsable basat en la següent premissa "provar, decidir, comprar"2 - Dinamitzar el punt de venda en les principals ciutats del món.3 - Proporcionar al consumidor una informació actualitzada i pràctica a través de l´APP i ajudar als compradors/consumidors a millorar les seves decisions de compra.4 - Encoratjar els fabricants a introduir, en format mostra, els seus productes en els punts de venda.
.

Versió gratuïta