• Filtrar apps per

Apps

Maremagnum

Maremagnum

Distribució de puntuació

Indispensable (0)

Bona (1)

Regular (0)

Anar a Google Play Veure codi QR

El teu lloc de trobada favorit Aconsegueix cupons amb descomptes directes i premis amb la App Maremagnum i escull entre entrades de cinema, vals per a pàrquing gratuït o cupons descompte per a les nostres botiges i restaurants.
1. Com funciona? Suma punts i puja de nivell. Per cada nivell aconseguit podràs escollir entre tres premis diferents.
2. Com aconseguir punts? Aconsegueix els teus punts a través de la app omplint el teu perfil, realitzant check-ins a Maremagnum amb Foursquare en botiges, restaurants o en pujar a la Terrassa Maremagnum. També obtindràs nous punts en marcar les teves categories de botigues favorites o en compartir notícies, esdeveniments o els teus premis en xarxes socials…
3. Quins premis i avantatges puc obtenir? Només per descarregar-te la App Maremagnum entraràs en el nivell RED beneficiant-te d´una selecció exclusiva d´ofertes i cupons descompte inmediat a gaudir en les botigues i restaurants de Maremagnum. En aconseguir cada nou nivell podràs escollir entre vals de pàrquing gratuïts, cupons amb descomptes directes per a botigues i restaurants o entrades de cinema.
4. Més informació: Si desitges informació ampliada sobre com funciona la App de Maremagnum entra en www.maremagnum.es/ca/app-maremagnum"
.

Versió gratuïta