• Filtrar apps per

Apps

Joyners Cuidadors gent gran

Joyners Cuidadors gent gran

Anar a Google Play Veure codi QR

La revolució de l´assistència a domicili a Barcelona. La nostra missió és aconseguir que les persones majors envelleixin dignament a les seves cases. Per això hem reunit una xarxa de cuidadors professionals que, en menys d´1 hora, poden estar on ho necessitis. Els cuidadors Joyners poden ajudar-te en qualsevol tasca: cites mèdiques, trasllats, menjars i encàrrecs, companyia, higiene personal... Tu tries quant temps ho necessites, sense mínim d´hores.Volem brindar-te la millor assistència a domicili possible, per la qual cosa nosaltres ens encarreguem de tots els tràmits i de buscar al cuidador que millor s´adapti a les teves necessitats, així tu tan sols has de preocupar-te de rebre l´ajuda que mereixes. I a més, incloem un segur de responsabilitat civil per assegurar la teva tranquil·litat i la de la teva família.
Joyners està a les teves mansRegistra´t en la nostra App i explica´ns que necessites. Vols rebre assistència per a tu o per a un familiar? Explica´ns-ho i buscarem al cuidador que millor s´adapti a les vostres necessitats.
Ràpid, molt ràpidHa sorgit alguna urgència? Amb Joyners App pots sol·licitar l´ajuda d´un cuidador, que estarà a la teva casa -o on tu diguis- en menys d´1 hora.
Tu tens el controlExplica’ns quan vols que vengui el cuidador i quines tasques vols que faci. La nostra xarxa de cuidadors pot ajudar-te en qualsevol cosa: trasllats, acompanyaments, cites mèdiques, menjars i encàrrecs, companyia, higiene personal... El que necessitis.
La teva opinió és el més importantLa nostra missió és ajudar-te, i amb aquesta finalitat volem millorar sempre. Explica´ns com ha anat la visita, si el cuidador t´ha agradat o en què creus que pot millorar. I si vols repetir amb un cuidador/a, puntua´l perquè li donem prioritat i tornis a rebre la seva visita.
.

Versió gratuïta