• Filtrar apps per

Apps

Espai Tech

Espai Tech

Distribució de puntuació

Indispensable (0)

Bona (1)

Regular (0)

Anar a l'Apple Store Veure codi QR

Visita l’Espai Tech del Parc Tecnològic de Barcelona i coneix les empreses instal·lades.

Amb aquesta aplicació impulsada per Barcelona Activa- Ajuntament de Barcelona tindràs accés a un catàleg de projectes desenvolupats al Parc Tecnològic de Barcelona, així com diferents suggeriments de recorregut per visitar el seu nou espai,que té com objectiu difondre les tecnologies aplicades tant a l’àmbit empresarial com al públic en general.

El Parc Tecnològic de Barcelona és un equipament municipal situat a Nou Barris i gestionat per Barcelona Activa, destinat a Pimes tecnològiques orientades a la innovació, en especial en el camp de l´enginyeria. Disposa d’unes infraestructures avançades i serveis de suport a la innovació i al creixement empresarial, de manera personalitzada i permanent.

----------------------

Visita el Espai Tech del Parc Tecnològic de Barcelona y conoce las empresas instaladas.

Con esta aplicación impulsada por Barcelona Activa-Ayuntamiento de Barcelona tendrás acceso a un catálogo de proyectos desarrollados en el Parc Tecnològic de Barcelona, así como diferentes sugerencias de recorrido para visitar su nuevo espacio, que tiene como objetivo difundir las tecnologías aplicadas tanto al ámbito empresarial como al público en general.

El Parc Tecnològic de Barcelona es un equipamiento municipal situado en Nou Barris y gestionado por Barcelona Activa, destinado a Pymes tecnológicas orientadas a la innovación, en especial en el campo de la ingeniería. Dispone de unas infraestructuras avanzadas y servicios de apoyo a la innovación y al crecimiento empresarial, de manera personalizada y permanente. .

Versió gratuïta disponible en Català i Castellà.