• Filtrar apps per

Apps

El Temps

El Temps

Anar a Google Play Veure codi QR

El Temps t´ofereix informació meteorològica de Catalunya i Països Catalans acurada i de qualitat amb:- Prediccions meteorològiques a 3 dies vista- Radar de pluges- Informació temperatures, vent, pluges acumulades, imatges satel·lit, onatge, llamps, ...- Observacions en "temps real" a través d´estacions Meteoclimàtic.El Temps també et permet posar un widget a la pantalla d´inici per tenir sempre a vista la predicció i temperatura dels pobles dels Països Catalans que vulguis.
Tota la informació meteorològica de El Temps es basa amb dades obertes de la Generalitat de Catalunya, el Meteocat, l´AEMET i Meteoclimàtic.
Si tens algun problema o suggeriment estaré encantat d´ajudar-te. Envia´m un mail o contacta per alguna de les xarxes socials que trobaràs a la pestanya de Sobre.
--El Tiempo te ofrece la información meteorológica de Catalunya y els Països Catalans de forma fiable con:
- Predicciones meteorológicas a 3 dias vista.- Radar de lluvia- Información de temperaturas, viento, lluvia acumulada, imagenes satélite, onaje, temporal eléctrico,...- Observaciones en "tiempo real" a través d´estaciones Meteoclimátic.
.

Versió gratuïta