• Filtrar apps per

Apps

El gran dictat

El gran dictat

Anar a l'Apple Store Veure codi QR

Juga en directe a “El gran dictat” amb aquesta aplicació completament interactiva!

Vols saber si ets capaç d’escriure les 15 paraules d’“El gran dictat” que dicta l’Òscar Dalmau? Ara hi pots jugar simultàniament a l’emissió del programa i descobrir si ho faries millor que els concursants.

L’aplicació inclou “El gran dictat en directe”, el joc que et permet jugar durant l’emissió del programa, cada vespre de dilluns a divendres per TV3 i TV3HD, escrivint en directe les paraules dictades pel presentador. Un compte enrere informa del temps que queda perquè s’iniciï el joc, que s’activa just quan a la televisió comença la prova d’“El gran dictat”.
Amb l’aplicació també podràs jugar sempre que vulguis a dues proves del popular concurs: “La frase desfeta” i “El gran dictat”.

Característiques:

- El joc és íntegrament en català.
- L’aplicació permet publicar els resultats a Facebook i a Twitter.

========================================

Juega en directo a "El gran dictat" con esta aplicación completamente interactiva!

Quieres saber si eres capaz de escribir las 15 palabras d´"El gran dictat" que dicta Òscar Dalmau? Ahora puedes jugar simultáneamente a la emisión del programa y comprobar si lo harías mejor que los concursantes.
La aplicación incluye "El gran dictat en directe", el juego que te permite jugar durante la emisión, cada noche de lunes a viernes en TV3 y TV3HD, escribiendo en directo las palabras dictadas por el presentador. Una cuenta atrás informa del tiempo que queda para que se inicie el juego, que se activa cuando en televisión empieza la prueba d´"El gran dictat".
Con la aplicación también podrás jugar siempre que quieras a dos pruebas del popular concurso: “La Frase Desfeta” i “El Gran Dictat”.

Características:

- El juego es íntegramente en catalán.
- La aplicación permite publicar los resultados en Facebook y en Twitter. .

Versió gratuïta disponible en Anglès.