• Filtrar apps per

Apps

eBoletsLite - Bolets

eBoletsLite - Bolets

Anar a Google Play Veure codi QR

eBolets és la primera aplicació de predicció micològica amb base científica i fiable per dispositius mòbils. Només es necessita connexió a internet per rebre els càlculs diaris de predicció que permeten visualitzar sobre el mapa de Catalunya l´aparició de les espècies: Rovelló pinetell, rovelló, rovelló vinader, fredolic, llenega negra, ou de reig, camasec, cep d´estiu, rossinyol, cep rogenc, cep i cep sureny. A la versió Lite hi ha un límit màxim de zoom, per tant la precisió empitjora. Per evitar aquesta limitiació cal utilitzar la versió de pagamanet.L´aplicació té diferents eines per facilitar la localització dels bolets al mapa i a la realitat: Filtre per distància del boletaire cap als bolets, filtre per alçada dels bolets, localització del boletaire, localització del vehicle del boletaire i radar 3D pels bolets amb realitat augmentada.
Una vegada s´hagi actualitzat la darrera predicció, la visualització dels mapes no requereix connexió a internet, són a dintre de l´aplicació. Per tant, l´aplicació funcionarà perfectament dins del bosc, únicament requereix GPS actiu.
eBolets té l´objectiu de ser tant important com el cistell o el ganivet pels boletaires. Aquesta versió serà vàlida per a la temporada de bolets per tot l´any 2015.eBolets és la primera aplicación de predicció micològica amb base científica i fiable per Dispositius Mòbils. Nomes és necessita Connexió a internet per Rebre a els càlculs diaris de predicció que permeten visualitzar sobre el mapa de Catalunya l´Aparició de les espècies: Rovelló pinetell, rovelló, rovelló vinader, fredolic, llenega negra, ou de reig, camasec, cep d ´ estiu, rossinyol, cep rogenc, cep i cep sureny. A la versión Lite hi ha 1 límit Màxim de zoom, per Tant la Precisió empitjora. Per evitar AQUESTA limitiació calç utilitzar la versión de pagamanet.L´aplicación te Diferents eines per facilitar la Localització dels bolets al mapa ia la Realitat: Filtri per distància del boletaire cap ALS bolets, filtri per Alçada dels bolets, Localització del boletaire, Localització del vehicle del boletaire i radar 3D pèls bolets amb Realitat augmentada .
El sol · licitant s´hagi actualitzat la darrera predicció, la visualització dels mapes no requereix Connexió a internet són a Dintre de l´aplicación. Per Tant, l´aplicación funcionarà perfectament dins de del bosc, unicament requereix GPS actiu.
eBolets te l´Objectiu de ser Tant important com el cistell o el ganivet pèls boletaires. AQUESTA versión serà vàlida per a la temporada de bolets per tot l´any 2015.
.

Versió gratuïta