• Filtrar apps per

Apps

eBolets Lite Setas CATALUNYA

eBolets Lite Setas CATALUNYA

Distribució de puntuació

Indispensable (1)

Bona (0)

Regular (0)

Anar a l'Apple Store Veure codi QR

eBolets és la primera aplicació de predicció micològica amb base científica i fiable per dispositius mòbils. Només es necessita connexió a internet per rebre els càlculs diaris de predicció que permeten visualitzar sobre el mapa de Catalunya l´aparició de les espècies: Rovelló pinetell, rovelló, rovelló vinader, fredolic, llenega negra, ou de reig, camasec, cep d´estiu, rossinyol, cep rogenc, cep i cep sureny. A la versió Lite hi ha un límit màxim de zoom, per tant la precisió empitjora. Per evitar aquesta limitiació cal utilitzar la versió de pagamanet.

L´aplicació té diferents eines per facilitar la localització dels bolets al mapa i a la realitat: Filtre per distància del boletaire cap als bolets, filtre per alçada dels bolets, localització del boletaire, localització del vehicle del boletaire i radar 3D pels bolets amb realitat augmentada.

Una vegada s´hagi actualitzat la darrera predicció, la visualització dels mapes no requereix connexió a internet, són a dintre de l´aplicació. Per tant, l´aplicació funcionarà perfectament dins del bosc, únicament requereix GPS actiu.

eBolets té l´objectiu de ser tant important com el cistell o el ganivet pels boletaires. Aquesta versió serà vàlida per a la temporada de bolets per tot l´any 2015. .

Versió gratuïta disponible en Anglès.