• Filtrar apps per

Apps

Directori Verd

Directori Verd

Anar a l'Apple Store Veure codi QR

El Directori Verd és una aplicació per a mòbils disponible per a tots els dispositius. L’aplicació és una guia de tots els establiments ‘ecològics’ del Barcelonès.

Els comerços ‘ecològics’ de Directori Verd abasten diverses categories. S’hi poden trobar restaurants vegetarians, establiments de compra/venda i segona mà, mercats ecològics, locals dedicats a l´ecomobilitat, moda sostenible i molt més!

L’aplicació permet filtrar la guia segons la categoria d’establiment que hi busquis o per productes concrets. N’hi ha més de 100!

Directori Verd conté també informació sobre els esdeveniments organitzats pels establiments que en formen part i d’altres activitats relacionades amb el medi ambient. No prou amb això, l’aplicació compta amb l’espai Opina! per a que puguis deixar-hi els teus comentaris i participar en debats de temes d’actualitat ambiental.

L’aplicació és totalment gratuïta i permet aconseguir descomptes exclusius en molts dels comerços presents.

A part de l’aplicació, el projecte compta també amb perfil a les xarxes socials i la pàgina www.directoriverd.cat.

***************************************************

Directori Verd es una aplicación para móviles disponible para todos los dispositivos. La aplicación es una guía de todos los establecimientos ´ecológicos´ del Barcelonès.

Los comercios ´ecológicos´ de Directori Verd abarcan distintas categorías. Se pueden encontrar restaurantes vegetarianos, establecimientos de compra/venta y segunda mano, mercados ecológicos, locales dedicados a la ecomovilidad, moda sostenible y mucho más!

La aplicación permite filtrar la guía según la categoría de establecimiento que busques o para productos concretos. Hay más de 100!

Directori Verd contiene también información sobre los eventos organizados por los establecimientos que forman parte y otras actividades relacionadas con el medio ambiente. Además, la aplicación cuenta con el espacio Opina! para que puedas dejar tus comentarios y participar en debates de temas de actualidad ambiental.

La aplicación es totalmente gratuita y permite conseguir descuentos exclusivos en muchos de los comercios presentes.

A parte de la aplicación, el proyecto cuenta también con perfil en las redes sociales y la página www.directoriverd.cat. .

Versió gratuïta disponible en Català, Anglès i Castellà.