• Filtrar apps per

Apps

Cookbooth

Cookbooth

Anar a Google Play Veure codi QR

Crea boniques fotoreceptes pas a pas mentre les prepares. Arxívales al núvol i comparteix-les amb qui vulguis o gestiona-les en privat. Mitjançant una App que et permet explicar les teves millors receptes de manera senzilla, entenedora i visual amb totes les indicacions neceasàries per a no perdre’t ni un sol detall.Cookbooth és un espai de relació on els xefs poden establir contacte amb d’altres xefs i foodies de tot arreu. Una pàgina personal on hi podràs compartir els teus referents, les teves tècniques, el teu coneixement i el teu amor per la cuina.
Contacta amb xefs experts en tot tipus de cuina. Aprèn noves tècniques. Inspira’t. Accedeix a recpetes pas a pas explicades amb totes les indicacions necessàries per a no perdre’t ni un detall. I divulga també les teves.
Guarda les teves receptes de sempre. Les especials. Les que t’identifiquen. Les que no vols perdre. Les que t’han donat a conèixer. I comparteix-les amb qui vulguis o accedeix-hi en privat.
Amb 4 apartats per crear i gestionar fàcilment les teves receptes:- KITCHEN: fotoreceptes pas a pas amb filtres fotogràfics, ingredients i les indicacions necessàries.
- LIBRARY: arxiva les teves receptes al núvol ordenades en llibres per trobar-les en tot moment.
- EXPLORE: assabenta’t de les receptes que que comparteixen els xefs i foodies als que segueixes o recomanats.
- CHEFS: descobreix especialistes en diferents tipus de cuina, segueix-los i accedeix a les seves receptes.
Una App per a xefs i per a tots els que estimem la cuina que et permet fer les teves foto receptes amb:√ Filtres fotogràfics√ Fotos des de la càmera o el rodet√ Classificades en llibres i amb tags√ Compartir a xarxes socials√ Newsfeed de receptes d’altres√ Descarregar receptes d’altres√ Recomanació de xefs a seguir√ Recomanació de receptes√ Notificacions√ Foto guíes horitzontals√ Buscador de xefs, receptes, llibres i ingredients
Les pròximes actualitzacions inclouran noves funcionalitats que t’ajudaran a la cuina.
Si vols proposar millores per al teu compte de Cookbooth, si us plau, fes-nos arribar els teus comentaris a feedback@cookbooth.com
Et donem la benvinguda a una nova experiència de cuina feta entre tots.
Cookbooth. You are what you cook.
.

Versió gratuïta