• Filtrar apps per

Apps

Born2Bike: Bicing i molts més

Born2Bike: Bicing i molts més

Anar a Google Play Veure codi QR

--- | PREMSA | -----APPerlas - "Una aplicació molt senzilla d´usar i que recomanem a les persones que usen un servei de bicicletes de lloguer."
iOS Mac - "Si fas servir sovint el servei de bicicletes de lloguer de la teva ciutat, t´interessarà Born 2 Bike."
Actualitat iPhone - "Sens dubte Born 2 Bike és una aplicació imprescindible per a tots aquells clients de bicicletes ..."
--- | DESCRIPCIÓ | -----
Si ets usuari d´un servei de bicicletes de lloguer a la teva ciutat, amb Born 2 Bike podràs consultar el seu estat en qualsevol moment i lloc, oferint dades en temps real. Born 2 Bike està present en més de 25 països i més de 264 ciutats al voltant de tot el món.
Born 2 Bike és l´app ideal per a tot ciclista aficionat o professional, ja que també podràs trobar negocis petits per reparar la teva bicicleta, llogar bicicletes per temps, participar en tours guiats i fins i tot comprar recanvis en botigues de bicicletes. A poc a poc el servei anirà creixent i oferint millor informació.
En el cas que el teu servei de bicicletes no aparegui disponible, no tinguis por. En futures actualitzacions anirem afegint serveis, ciutats i països per millorar Born 2 Bike.
CIUTATS DISPONIBLES:
◉ AUSTRÀLIA    Brisbane, Melbourne
◉ BELGIË    Bruxelles, Namur
◉ BRASIL    Brasília, Porto Alegre, Recife, Rio di Gener, Salvador, Sants, São Paulo, (...)
◉ CANADA    Montreal, Ottawa, Toronto
◉ COLÒMBIA    Santiago
◉ DEUTSCHLAND    Berlin, Hamburg, Köln, München, (...)
◉ ESPANYA    Badajoz, Barcelona, Benidorm, Blanca, Cieza, Ciudad Real, Don Benito - Villanueva, El Campello, Elche, Girona, Guadalajara, Jaén, Las Palmas de Gran Canaria, León, Montilla, Mula, Noia - Portosin - Porto do Son, Novelda, Palencia, Palma, Pamplona, Salamanca, Segovia, Soria, Talavera de la Reina, Universidad de Granada, Granada, Zaragoza, (...)◉ FRANCE    Amiens, Besançon, Créteil, Marseille, Nancy, Nantes, París, Rouen, Tolosa, (...)
◉ IRELAND    Dublin
◉ ITÀLIA    Alba, Andria, Bari, Bassano del Grappa, Bra, Cagliari, Cantu´, Casalmaggiore, Chivasso, Genova, Jesi, Lecce, Mantova, Novi Ligure, Oderzo, Pistoia, Pontedera, Prato, Roma, Santa Maria Maggiore - Malesco - Villette, San Donà di Piave, Savona, Settimo Torinese, Sondrio, Treviso, Villorba, (...)
◉ LËTZEBUERG    Luxembourg
◉ Lietuva    Vilnius
◉ Magyarország    Budapest
◉ MÈXIC    Cd de Mèxic
◉ NORGE    Lillestrøm
◉ ÖSTERREICH    Wien
◉ POLSKA    Bialystok, Kraków, Opole, Poznań, Warszawa, Wroclaw, (...)
◉ SLOVENIJA    Ljubljana
◉ SVERIGE    Göteborg, Stockholm
◉ UNITED KINGDOM    Bath, London
◉ UNITED STATES    Boston, Chattanooga, Chicago, Long Beach, Miami Beach, Minneapolis, New York, San Francisco Bay Area, Washington, (...)
◉ Ελλάδα    Drapetsona, Irakleio, Nafpaktos, Thessaloniki, (...)
◉ Κύπρος / Kıbrıs    Nicòsia
◉ Россия    Казань
◉ 日本    富山 市
Dins de l´app podràs trobar les següents seccions:
● Estacions: Llistat amb totes les parades ordenades per la més propera respecte on tu et trobis. Es podrà veure en detall cada estació.
● Mapa: Mapa que mostra la teva ubicació i de les estacions de bicicletes pròximes a tu amb el seu respectiu estat. Es podrà veure en detall cada estació i carregar l´itinerari fins a l´estació desitjada.
● Favorits: Llistat amb les estacions desitjades per tenir un ràpid accés a la seva informació. Una secció ideal per guardar les estacions de bicicletes que més freqüentes.
Born 2 Bike fa ús del servei gratuït proporcionat per citybikes per mostrar l´estat actual de tots els serveis inclosos. Sigues lliure de visitar la seva web i de saber sobre el projecte.
.

Versió gratuïta