• Filtrar apps per

Apps

BIG TIME BCN

BIG TIME BCN

Distribució de puntuació

Indispensable (2)

Bona (0)

Regular (0)

Anar a Google Play Veure codi QR

BIG TIME BCN és un mapa interactiu de Barcelona que permet conèixer la història dels seus edificis. Des de les muralles romanes als monuments moderns, aquesta cartografia dinàmica mostra l´edat de totes les parcel·les i posa en relleu la importància del patrimoni arquitectònic. Mai no ha estat tan fàcil recórrer la ciutat! L’aplicació mostra la teva posició en el mapa i localitza aquells llocs històricament significatius per a entendre la història de l´arquitectura de Barcelona. Amb un simple clic pots accedir a la fitxa descriptiva de l´edifici que inclou la data de construcció, l´autor, l´estil i un breu text que en ressalta les singularitats. També podràs consultar l´any de construcció de totes les parcel•les no catalogades.
Per primera vegada, es posa a l´abast de ciutadans, professionals i turistes la informació completa del patrimoni barceloní, consultable de forma sintètica, oberta i àgil. Les dades mostrades en aquesta aplicació provenen del Catàleg de patrimoni de l’Ajuntament de Barcelona i del Cadastre nacional. Realitza un recorregut al llarg dels més de 2.000 anys d´història, de les prop de 70.000 parcel·les i dels més de 3.000 monuments protegits!
BIG TIME BCN canviarà la teva manera de veure la ciutat: - Una aplicació visualment atractiva i fàcil d´utilitzar. - La base de dades més completa del patrimoni de Barcelona. - Una plataforma de referència per als historiadors, dissenyadors i estudiants. - Ideal per als amants de Barcelona.- La teva guia de butxaca per a conèixer la història de la ciutat.
Un mapa fascinant per a explorar el patrimoni de Barcelona. Descobreix-lo!
.

Versió gratuïta