• Filtrar apps per

Apps

BiciMaps

BiciMaps

Anar a Google Play Veure codi QR

BiciMaps és una app que pretén millorar els serveis de bicicletes públiques i resoldre les necessitats reals que tenen els usuaris en la utilització d´aquest servei. Actualment donant servei al Bicing, de Barcelona .Més que un GPS per a bicicletes públiquesEscriu el carrer que vols anar o selecciona un punt en el mapa: la app traça el camí entre les estacions corresponents, tenint en compte el seu estat. També es traça el camí a peu previ i posterior.
L´aplicació aprèn a través del comportament dels usuaris!Si l´usuari desitja prémer l´opció de compartir dades, les seves rutes són guardades i enviades al servidor de manera que entre tots millorem els camins.
Canvia de nom les estacions i agrupa-les amb etiquetesPer tal de tenir un millor control i accedir més ràpid a certes estacions, pots posar etiquetes per colors per marcar-les com a favorites, a més de canviar el nom al teu gust.
App multiidioma i disponibilitat asseguradaActualment, la app està disponible en català, castellà i anglès i es garanteix que el servei sempre està disponible, en cas de no estar disponible l´api oficial, busca la informació a altres apis.
Próximament a més ciutatsVols que posem una altra ciutat ? Contacta´ns
.

Versió gratuïta