• Filtrar apps per

Apps

Barcelona Catalonia

Barcelona Catalonia

Distribució de puntuació

Indispensable (0)

Bona (1)

Regular (0)

Anar a Google Play Veure codi QR

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Incasòl, i l’Ajuntament de Barcelona presenten la primera versió d´una eina que permet obtenir informació immobiliària privilegiada sobre espais i sòl productius disponibles a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquesta aplicació facilita dades i imatges precises de prop de 7 milions de m² de sostre que alberguen o albergaran en un futur proper activitats intensives en coneixement.L´aplicació s´actualitza automàticament amb projectes i oportunitats de negoci de la cartera immobiliària actual, tant del sector públic com privat, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Un àgil suport de consulta per a professionals del sector immobiliari que desitgin analitzar de forma regular l´estoc de l´oferta, presentar productes específics, realitzar comparatives, obtenir informació, i sol•licitar reunions directes amb promotors privats i institucions públiques que col•laboren en el projecte.
Aquesta s´ha dissenyat per donar suport també a empreses i professionals que busquen una localització òptima per a la seva activitat, relacionada amb els sectors productius: Media, Tecnologies de la Informació, Energia, Disseny, Aeroespacial, Nanotecnologia, Alimentació, Biotecnologia, Logística, Òptica i fotònica, Farmàcia i Salut, principalment.
Les presentacions cartogràfiques de parcel•les i propietats que es faciliten són noves oportunitats per a inversors que desitgin desenvolupar nous projectes immobiliaris: oficines, retail, hotels, logística i, fins i tot, habitatges.
Més informació i contacte:www.BarcelonaCatalonia.cat
.

Versió gratuïta