• Filtrar apps per

Apps

Barcelona 1714

Barcelona 1714

Distribució de puntuació

Indispensable (1)

Bona (0)

Regular (0)

Anar a l'Apple Store Veure codi QR

CATALÀ

L’app BCN1714 és una audioguia que t´acompanyarà per 14 llocs emblemàtics del centre de Barcelona relacionats amb la guerra de Successió i el setge de 1713-1714.

Per fer aquest passeig, l´app t´ofereix una col·lecció de guies de luxe: Toni Soler, Santi Millán, Sergi López, Benedetta Tagliabue, Mathew Tree i Hideki Matsuhisha estan a la teva disposició. Cadascú t´explicarà la ruta amb un idioma diferent: tria amb qui vols caminar, i corda´t les bambes!

A més, l´app conté algunes sorpreses... Si respons les preguntes que se´t plantegen, veuràs que el teu comportament tindrà recompensa (Pista: fes la ruta amb la família i descobriu qui és el primer en obtenir la medalla Castellví!).

Per enriquir aquest passeig sonor per la història, l´app inclou una selecció d´àudios de Catalunya Ràdio.

Pensada per a barcelonins i turistes, la interfície de l´app està disponible en català, castellà o anglès.

* Un projecte de Catalunya Ràdio i l´Ajuntament de Barcelona.

CASTELLANO

La app BCN1714 es una audioguía que te acompañará por 14 lugares emblemáticos de Barcelona relacionados con la guerra de Sucesión y el sitio de 1713 - 1714.

Para dar este paseo, l´app te ofrece una colección de guías de lujo: Toni Soler, Santi Millán, Sergi López, Benedetta Tagliabue, Mathew Tree y Hideki Matsuhisha están a tu disposición. Cada uno te explicará la ruta en un idioma distinto: escoge con quién quieres pasear, ¡y átate las bambas!

Además, la app contiene algunas sorpresas... Si respondes las preguntas que se te plantean, verás que tu comportamiento puede tener alguna recompensa (Pista: ¡haz la ruta con la familia y descubre quién es el primero en obtener la medalla Castellví!).

Para enriquecer este paseo sonoro por la historia, la app incluye una selección de àudios de Catalunya Ràdio.

Pensada para carceloneses y turistas, la interfície de la app está disponible en castellano, catalán e inglés.

* Un proyecto de Cataluña Radio y el Ayuntamiento de Barcelona. .

Versió gratuïta disponible en Català, Anglès i Castellà.