• Filtrar apps per

Apps

AMB Info Platges - Cercador

AMB Info Platges - Cercador

Anar a Google Play Veure codi QR


AMB Info Platges és una app gratuïta per a dispositius Android (4.0.3) la cual permet buscar tota la informació d´interès sobre les 39 platges de l´àrea metropolitana de Barcelona: Castelldefels, Gavà, Viladecans, El Prat del Llobregat, Sant Adrià del Besos, Badalona i Montgat. Gaudeix de l´estiu i del mar amb aquesta fantàstica aplicació!Quin temps fa a la platja de la Barceloneta?Quina bandera tenim avui a les platges de Castelldefels?Com puc arribar a les platges de Montgat?
Descobreix-ho amb AMB Info Platges!
Característiques de l´aplicació:✔ Localitza qualsevol de les platges i cales de Barcelona, amb informació de com arribar-hi. Ja no tens excusa per a no visitar-les!✔ Informa´t del temps, temperatura, estat de les ones i velocitat del vent en cada platja. ✔ Descobreix els serveis, instal·lacions, accessos i aparcaments que trobaràs en els recintes de totes les platges.✔ Accedeix a la info d´actualitat de cadascuna de les platges i cales: agenda, notícies, activitats i molt més.✔ Prevenció: banderes, punts de socorrisme, recomanacions i telèfons d´emergència. Perquè et sentis més segur davant de qualsevol imprevist!✔ L´aplicació és 100% gratuïta sense compres in-app de cap tipus.
★ A més, des de la app es pot comunicar qualsevol incidència sobre neteja, desperfectes, dutxes, meduses en l´aigua, etc... fer el seguiment i proposar millores.
ⓘ És molt important tenir consciència de l´estat en el qual podem trobar les ones del mar, el vent i la temperatura que fa a la platja. Per a això, disposem de 3 banderes:
● Bandera verda: Significa que el bany està permès, que les condicions per banyar-se, nedar o bussejar són bones. És a dir, que l´estat del mar és apte per al bany, que no hi ha residus ni contaminació a nivells nocius per als humans i que no hi ha meduses ni taurons petits que puguin posar en perill als banyistes.
● Bandera groga: Significa que cal tenir precaució a l´hora de banyar-se, sigui per nedar o per bussejar. És a dir, que les condicions del mar són dures però no amenacen la salut dels banyistes. Pot indicar alt onatge o corrents perilloses, de manera que els nedadors han de tenir molta cura.
● Bandera vermella: Significa que el bany està prohibit per a tothom, tant referent a la natació com pel busseig. Aquesta és la bandera amb l´advertiment més greu, ja que implica risc per a la salut del banyista, sigui per corrents, onatge, climatologia, contaminació o animals perillosos.
Descarrega gratis AMB Info Platges i gaudeix de les millors platges i cales de Barcelona!
Aquesta app és compatible amb tots els smartphones i tauletes Android des de la versió 4.0.3
Tens dubtes, problemes o comentaris sobre l´aplicació? Escriu-nos al cetramsa@gmail.com
Troba tota la info sobre les platges de Barcelona amb AMB Info Platges: Castelldefels, Gavà, Viladecans, El Prat del Llobregat, Sant Adrià del Besos, Badalona i Montgat.
.

Versió gratuïta