• Filtrar apps per

Apps

AMB Info Parcs – Barcelona

AMB Info Parcs – Barcelona

Anar a Google Play Veure codi QR


AMB Info Parcs és una app gratuïta per a dispositius Android (4.2 i superiors) amb la qual podràs buscar i trobar tota la informació d´interès sobre els 40 parcs urbans de l´Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB): Barcelona, Badalona, Castelldefels, Cornellà, Viladecans, El Prat del Llobregat, Hospitalet, Santa Coloma, etc.. Gaudeix de tots els jardins botànics de l´Àrea Metropolitana de Barcelona amb aquesta fantàstica app!Per on passejar aquest cap de setmana a Barcelona (BCN)?Quants jardins botànics hi ha a Castelldefels, Hospitalet o Badalona?Quins plans puc fer amb nens si vaig a Sant Cugat?Què fer a Barcelona un dia primaveral?
Tot això i molt més amb AMB Info Parcs!
Característiques de la app:✔ Localitza qualsevol dels 40 parcs urbans i jardins botànics de l´Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i obtingues informació de com arribar. Ja no tens excusa per no passejar i gaudir dels millors plans de BCN! ✔ Informa´t del temps, temperatura, serveis, activitats, guies i plànols de cadascun dels parcs inclosos a la app. ✔ Descobreix una infinitat de plans a Barcelona, guia amb fitxes descriptives, llistat de serveis, punts d´interès, agenda d´activitats, guies amb opcions de mobilitat, plans a cada parc, etc. ✔ L´aplicació de AMB Info Parcs - Barcelona és 100% gratuïta sense compres in-app de cap tipus.
★ En el cas d´incidència en algun dels parcs i/o jardí botànic, i des de la pròpia aplicació, podràs comunicar els teus suggeriments, queixes o propostes de millora, contactant directament amb l´Àrea Metropolitana
És molt important tenir consciència de l´estat en el qual trobem el parc o jardí botànic per deixar-ho, entre tots, el més net possible. Els plans a la teva ciutat, sempre verdes.
No saps què fer amb els nens aquest cap de setmana?
Descarrega ara la app gratuïta AMB Info Parcs i gaudeix en passejar amb els nens pels millors parcs i jardins botànics de BCN i voltants!
L´aplicació és compatible amb tots els smartphones i tablets Android des de la versió 4.2.
Si tens algun problema, comentari o dubte sobre la app, escriu acetramsa@gmail.com
Una de les millors guies per passejar per Barcelona. Troba tota la info sobre els parcs urbans de l´Àrea Metropolitana de Barcelona amb l´aplicació AMB Info Parcs per Android: Barcelona, Badalona, Castelldefels, Cornellà, Viladecans, El Prat del Llobregat, Hospitalet, Santa Coloma, etc… A què estàs esperant per descarregar?eBarcelona (AMB).
.

Versió gratuïta