• Filtrar apps per

Apps

061 CatSalut Respon

061 CatSalut Respon

Anar a l'Apple Store Veure codi QR

L’APP 061CatSalut Respon és una aplicació mòbil propietat de SEMSA (Servei Català de la Salut), pública i gratuïta, adreçada tant a ciutadans com a professionals de la salut.
Permet a l’usuari, previ enregistrament de les seves dades (nom, cognoms, DNI, número de targeta sanitària, edat, gènere i adreça), l’enviament d’aquestes juntament amb les de geoposicionament, per tal d’oferir-li un servei de màxima eficiència i qualitat al posar-se en contacte amb el 061CatSalut Respon per rebre atenció sanitària telefònica.
Permet també visionar vídeos i consells de salut, localitzar els centres sanitaris més propers i rebre notificacions relacionades amb la salut.


La APP 061CatSalut Respon es una aplicación móvil propiedad de SEMSA (Servei Català de la Salut), pública y gratuita, dirigida tanto a ciudadanos como a profesionales de la salud.
Permite al usuario, previo registro de sus datos (nombre, apellidos, DNI, número de tarjeta sanitaria, edad, género y dirección), el envío de éstos junto con los de geoposicionamiento, para ofrecerle un servicio de máxima eficiencia y calidad al ponerse en contacto con el 061CatSalut Respon y recibir atención sanitaria telefónica.
Permite visionar vídeos y consejos de salud, localizar los centros sanitarios más cercanos y recibir notificaciones relacionadas con la salud. .

Versió gratuïta disponible en Català, Anglès i Castellà.